Copy
Maak je vakantie ook lekker zelf.
Lees de nieuwsbrief in je browser.
Hallo vakantie-gangster*,

Heb jij al reiskriebels? Ga je op pad met een tentje of luxe in een stenen gebouw? Hoe je ook gaat: je vakantie kun je ook zelf maken. We hebben een paar tips hoe je je vakantie nóg zelfgemaakter kunt maken. Je hoeft soms niet eens de deur uit.Lees hier alle 10 de tips voor een zelfgemaaktere vakantie.
 

Gevonden!
We waren op zoek naar een zelfgemaakte mark-eteer en hebben er een gevonden, en wat voor één: Pauline van Nouhuys. Ze is een aanpakker, een orde-schepper, een enthousiasteling, we stonden directemundo in de lokale blaadjes met de vorige markt en er verscheen een artikel in het Algemeen Dagblad (link). Het is zo fijn om haar erbij te hebben, iemand die zich helemaal stort op het verspreiden van het goede nieuws (nl dat er zelfgemaakte markten zijn) en het is nog gezellig ook.   
 
Meedoen aan onze markten? Aanmelden kan nog voor deze markten, eindelijk ook voor de markt tijdens ArtiBosch in Den Bosch.

Onze eigen plannen? Wij gaan zelf ook een tijdje naar het buitenland, we zijn dus even niet bereikbaar per mail. Pas als we niet in de inbox kijken, voelt het echt als vakantie.
 Voor de deadline van de volgende markt (29 juli) zijn we weer terug hoor.

* spreek "gangster"op z'n Engels uit, of voel je vrouwelijk, of beide.
 


 

✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁✁

Zeg dat je komt!

 

♡ â™¡ â™¡ Fijne vakantie â™¡ â™¡ â™¡

 Twitter |  Facebook | mail dit verder | bloglovin
Copyright © 2015 de Zelfgemaakte Markt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp