Copy
Dit is de nieuwsbrief van Stichting Het Blauwe Huis.
Is deze e-mail niet goed leesbaar?Bekijk nieuwsbrief in uw browser
www.stichtinghetblauwehuis.nl

Beste vrienden van Stichting Het Blauwe Huis,

Omdat het ons moeilijk viel het gemis van Henk te verwerken, heeft u een tijd weinig van ons gehoord.

Inmiddels is er veel gebeurd

Zo heeft Jan Kees een nieuwe zakenpartner gevonden in de persoon van Tijlbert Vink. Tijlbert is de directeur van het Franse biologische kruidenbedrijf l’Herbier du Diois.
Een goede relatie waar al jarenlang vanuit een vriendschappelijke basis zaken mee wordt gedaan. De Nederlandse roots van Tijlbert zorgen ervoor dat hij graag in Nederland ook een mooi bedrijf wil helpen doorgroeien.

En groeien doet Het Blauwe Huis gestaag!

Inmiddels is Teun van Dijk de nieuwe boer op Het Blauwe Huis. Daarmee zijn het land en de dieren in goede handen. Bartinka Dorgelo kwam het bedrijf versterken voor de orderverwerking, administratie en de boekhouding. Pauline en de andere medewerksters zorgen getrouw dat de smaakvolle biologische en biologisch-dynamische producten van Het Blauwe Huis via groothandel en winkels uiteindelijk de consument bereiken.

Plannen voor de toekomst

Met alle groei is er zo langzamerhand een tekort aan werkruimte ontstaan en kunnen de productie, verwerking, verpakking en distributie van de producten efficiënter worden ingericht. Hiertoe is een plan opgesteld waarin we in fasen de gebouwen gaan aanpassen, herinrichten en ook een gedeelte nieuwbouw gaan plegen. Alle bouw en verbouw zal worden gerealiseerd met nadrukkelijke aandacht voor organisch/ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en mogelijk energie neutraal bouwen.

U ziet het, er zijn weer grote plannen. We hopen dat u hierin met ons mee wilt doen, mee wilt beleven en mee wilt genieten van de speciale en mooie plek in Ruinerwold en de goede dingen die daar worden gerealiseerd.

En het laatste nieuws!!

De open dag komt er weer aan in 2015!!
Noteer alvast in uw agenda: Zondag 14 juni 2015 Open dag Het Blauwe Huis, Ruinerwold

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/stichtinghetblauwehuis

Namens het bestuur van de Stichting,
Connie Ettema,
Voorzitter
Deze nieuwsbrief delen? Graag!
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Stichting Het Blauwe Huis, All rights reserved.


uitschrijven van deze lijst    uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp