Copy
Twintig jaar Totdat de Dom valt, terugblik op een warm bad.

TDDV Museum

Een dag lang was het TDDV museum geopend. Met oude logo's, foto's uit de oude doos en een perspectief op de theatersportwereld om TDDV heen.Bovenstaand de folder van de eerste cursus en betaling van A. van S. voor deelname aan deze cursus. Hier zou later TDDV uit ontstaan.
De logo's
Totdat De Dom Valt ziet het licht in het begin van de jaren negentig. Inspiratie halen zij uit de dan aanwezige popcultuur en de alom aanwezige domkerk. Deze laatste blijft terugkomen in de vormgeving van de logo’s


1996
Het logo, los gebaseerd op het pointillisme, laat een gestileerde versie van de dom zien. Hoewel de schuine zijde de indruk wekt, staat de toren niet op omvallen.2000
Het tweede logo van Totdat De Dom Valt is ontworpen in de nadagen van de roaring nineties. De uitstraling is onbekommerd, vrolijk en wekt de indruk dat de stad Utrecht kan leunen op TDDV.2005
In de nadagen van de dotcom crisis blijkt dat ook TDDV zich moet richten op een breder publiek. De dom verdwijnt en een gestileerde vorm van het Atomium uit Brussel krijgt een plaats in het logo2011
Het roer gaat om bij TDDV, de focus wordt weer stevig gelegd op de Utrechtse link. Het buitenlands avontuur wordt afgebouwd en de dom krijgt wederom een prominente plek in het logo.

Er zijn al ruim 75 verschillende spelers lid geweest en per ongeluk is het theatersportweekend dit jaar op dezelfde plek als 10 jaar geleden, Maurik. Maar vooral verhalen ophalen uit de oude doos. Ik heb er een hoop voorbij horen komen en vaak, voor de eerste keer, de gezichten bij gezien.

Daarnaast gezien hoeveel mensen er betrokken zijn geweest bij onze club en wat er nog steeds uitkomt qua spel. Zeker bij die spelers voor wie het meer dan 15 jaar geleden is. Hulde.

Dit zijn de (oud)spelers

Helaas hebben we nog niet van iedereen achternaam, heb jij meer info? Laat het weten.


Andras
Annelies van Soest
Arjan Bleeker
Astrid Bunt
Bart
Bart Brinkman
Bartelijn Ouweltjes
Brechje Manschot
Bregje Deben
Caroline Porsius
Cerès van Gool
Cindy Krooder
Diana Eling
Dirk
Egbert
Eva Kok
Floris
Geraldine Woestenenk
Gerdje
Gert-Jan Jansen
Hanneke v.d. Heijden
Hans
Hedi van Alphen
Hugo van den Hurk
Hugo van Ingen
Hugo Verkuyl
Huib van Essen
Jacob Witvoet
Jan Bijlsma
Jasper
Jeanne
Jelle Roos
Jelmer
Jolanda Panis
Josemieke Zunneberg
Joyce Griet
Karen Slijkhuis
Lidewij
Maikel
Marcel Jansen
Marielle van den Dool
Marion Overberg
Marius Brants
Mark Vervuurt
Martijn Frijters
Martine Veeger
Meinou Lambeck
Michiel van Hees
Naomi Nederlof
Nicole
Nori Kreetz
Pascal Raats
Perry Mulder
Rachel Broekmeulen
Remco Koffijberg
René de Bie
René de Groot
Rene Mijderwijk
René van de Vosse
Rob Koops
Roel Bronda
Roline Salomons
Ron van der Maarel
Ronald Kragten
Sander de Boer
Sandra Rijlaarsdam
Saskia Zuijderduijn
Shanti Koenen-Sonneveld
Siebren
Suzanne Nobel
Tycho
Willemijn Dingemans
Wouter Verkuyl
Wouter Vlek

De foto's

Marion heeft een aantal prachtige foto's gemaakt en deze ook bewerkt. Zij zijn te vinden via Dropbox
(let op: je hebt wel een google account nodig om ze te kunnen bekijken.)

Heb jij ook nog mooie foto's die je wilt delen? Stuur ze dan naar mij door.


De vloer op....

Nog een keer genieten? Dat kan want Totdat De Dom valt staat binnenkort alweer op de planken:

De vloer op….
met Totdat de Dom Valt
 
22 november 2013
20.00 uur
Oudaen, 
Utrecht
8 euro p.p.
www.totdatdedomvalt.com


Agenda


16 nov 13 - Uitwedstrijd
Spons 'n Roses vs TDDV

22 nov 13 - Oudaen
De vloer op .....

1 feb 14 - Villa Concordia
theatersportwedstrijd

16 mrt 14 - Villa Concordia
Kindervoorstelling

24 mei 14 - Villa Concordia
theatersportwedstrijd

En de volgend keer?

Na zo'n enthousiaste dag kijken we natuurlijk al weer reikhalzend uit naar de volgende keer om dit weer te doen.
Dat is mooi, want over 5 jaar bestaan we 25 jaar. Of willen we niet zo lang wachten....
Wie weet tot binnenkort

Michiel & Rene.

Blijf op de hoogte

Dit is waarschijnlijk de laatste mail over het 20-jarig bestaan van Totdat De Dom Valt. Wil je graag op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je dan aan voor de gewone nieuwsmail, wij houden je graag op de hoogte.

Het was genieten

Lustrum TDDV 28 september 2013, UtrechtRuim 40 leden en oud-leden wisten Villa Concordia te vinden op zaterdag. En de volgende generatie staat ook al klaar. De dochter van Shanti deed volop mee in de workshop.Het mooie is dat je nu de mensen ziet waar je van hebt gehoord, en dat je ze zelfs kan aanraken.Oude vrienden zagen elkaar weeren dat kan best emotioneel zijn:Het was al met al een feest om iedereen in onze Villa te krijgen. Bij de warming up kreeg je al meteen het warme gevoel; hoewel dit gevoel om de minuut veranderde.er werd ademloos gekeken:naar hoe er werd gespeelden we zagen vol plezier dat we voorbereid waren voor de voorstelling:Na de workshop tijd voor pizza en ander lekker eten. In het prachtige zonnetje werd bijgepraat en bekeken hoe het met de club de afgelopen jaren is verlopen.Wist je dat TDDV de oudste theatersportclub van Utrecht was?
En dat het logo vier keer veranderde? 
Anyways.


De voorstelling

Onder bezielende begeleiding van onze eigen Rene werd de voorstelling muzikaal vormgegeven:wat een talent zat en zit er toch bij TDDV:Jammer, dat we er niet vaker van kunnen genieteneven inzoomenJa, zo gek als een deur. PrachtigRon als boom met een zoekende GeraldineEn alhoewel het met de hoge hoeden niet altijd goed ging (corrigerend gesprek met de kassa moet nog volgen); waren de scenes om van te genieten.Je weet dat het spel is maar het spat er vanafeen van de hoogtepunten: Arjan als afzuigkap met Saskia als gestreste kok. Daar kan zelfs Jolanda niks meer aan doen.Altijd een feestje om te zien is het interview achteruit; ditmaal met Rene en Marius.De choreograaf met Marielle, Naomi en Brechje, die zich van hun beste kant lieten zien.De jury, Marielle en Marion, die het na 2 flessen wijn nog steeds top vondenen focus op de grand old dame van TDDV: Annelies, die geheel terecht een ode kreeg.


Als lustrum commissie willen we graag iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om deze dag tot een mooie dag te maken. En natuurlijk alle mensen die in de voorbereiding hun steentje hebben bijgedragen, in het bijzonder het levend archief van TDDV: Annelies voor haar prachtige verzameling foto's, memorabilia en verhalen. Heb jij nog verhalen, foto's of andere dingen die je wilt delen, laat het ons weten.

Michiel en Rene
Copyright © 2011-2013 Totdatdedomvalt theatersport, All rights reserved.