Copy
Stapfoto viert feest met fantastische kortingen!
Stapfoto plaatje boven aan de nieuwsbrief

Eindelijk!

Like Stapfoto viert feest met fantastische kortingen! on Facebook share on Twitter

Tijd voor een feestje!

Eindelijk is het zover, de nieuwe website staat online! Tijd voor een feestje dus. En dat feestje betekent voor jou een fantastische aanbod!

Iedereen die zich voor a.s. donderdag 15 januari opgeeft voor een cursus of workshop krijgt 10% korting. Geef je daarnaast nog iemand anders op, dan krijgt die persoon ook 10% korting en krijg jij nog eens 5% extra korting!

Dit aanbod geldt alleen voor de lezers van deze nieuwsbrief, dus vermeld op het inschrijfformulier bij “opmerkingen” Code Stap2015.

Doe het wel snel, want de actie loopt maar tot a.s. donderdag, tot 15 januari dus.


Waarom duurde het zo lang? 

Het gezegde zegt niet voor niets: "Als je teveel ijzers in het vuur hebt, dooft het vuur." Zo verging het mij ook. Was ik een ochtend met de website bezig, kwam er een onweerstaanbaar leuke opdracht voorbij waar ik echt geen nee op kon zeggen.

Of ik kreeg een reminder dat de volgende module van die leuke cursus online stond. Of….. Je raadt het al: te veel ijzers in het vuur, en de website werd steeds naar achteren geschoven. Herkenbaar?

Tussen kerst en nieuwjaar heb ik dus een week in m’n agenda geblokt voor de website.  Onder het mom: “dan is toch iedereen met vakantie, kan ik lekker doorwerken”. En dat bleek ook zo te zijn. Joepie hij is af!

Ter lering en vermaak neem ik jullie mee in de afwegingen waar ik tegen aan liep bij het vernieuwen van de website. Zaken waar jullie vast en zeker ook mee te maken krijgen als je een website gaat vernieuwen. 
  1. Hoe moet de opmaak er uit zien? Grafisch ontwerpers vonden het bijvoorbeeld maar raar dat ik een deels zwarte achtergrond wilde. Maar ja, daar komen foto’s nu eenmaal mooi op uit!
  2. Bij opmaak hoort natuurlijk ook kleurkeuze, lettertype, plaats van de knoppen, etc. Met mijn kennis over webmarketing kijk ik daar toch echt anders naar dan een grafisch ontwerper. En dan moet je oppassen dat het geen saai compromis wordt.
  3. Er moeten foto’s op. Ik moet dus uit héél veel foto’s een selectie maken.  Maar welke foto’s kies ik? De foto’s moeten natuurlijk wel zeggingskracht hebben. Moeten uitnodigend zijn. Moeten de tekst ondersteunen. Welke zijn dat? 
  4. Als mensen eenmaal op de website zijn, wil ik graag dat ze even blijven. Ik heb niet voor niets zoveel moeite gedaan om er iets moois van te maken. Maar hoe houd ik de aandacht vast? Wat vinden mijn klanten belangrijk? 
  5. Iedereen wil graag weten hoe anderen over je denken. Welke ervaring ze met je hebben. Dus heb ik een speciale referentiepagina gemaakt. Maar welke referenties plaats ik wel en welke niet? Het moet geen 'hoera-verhaal' worden. 
  6. Welke ‘tone of voice’ gebruik ik voor de teksten? Schrijf ik die in de je-vorm of in de u-vorm? Schrijf ik in spreektaal of houdt ik het formeler? Besluit: ik schrijf zoals ik ben: enthousiast en informeel.
  7. Hoe ga ik om met het responsive zijn van de website? Lukt dat met deze nieuwe website, of moet ik er toch een aparte site voor maken? 
  8. En dan ook nog: Hoe houd ik het overzichtelijk? Ik wil veel informatie kwijt, maar less is more....
Stuk voor stuk zaken waar je weken, nee maanden, mee zoet kunt zijn! 

Nu ben je natuurlijk heel nieuwsgierig naar het resultaat. Dus ga je gelijk op www.stapfoto.nl kijken! Mocht je daar iets tegenkomen waarvan je denkt: "dat is onduidelijk, die link is onlogisch, ik mis iets", etc., dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Zaken als het automatisch koppelen van formulieren e.d. moeten allemaal nog ingebouwd worden. In die volgende ronde (februari) neem ik jullie opmerkingen dan mee!


Welke cursussen en workshops kun je met deze korting kiezen?

Het antwoord is simpel. Alle!


Op korte termijn staan er op het programma:
21 maart start de driedaagse cursus voor gevorderden. Ook jij bent toch nooit uitgeleerd? Heb je de basiscursus gedaan, dan kun je nu doorstromen naar de gevorderdencursus. Drie zaterdagen lang leer je alles over landschapsfotografie, architectuurfotografie, portretfotografie en macrofotografie. Op alle drie de dagen wisselen theorie en praktijk elkaar af. Een leuke en leerzame cursus!

In maart start overigens ook het nieuwe vakgroepjaar. Mensen die al een gevorderdencursus deden (of bijvoorbeeld de Fotovakschool), kunnen in deze vakgroep weer een stap verder zetten. Dat wil toch iedereen? 

Dan is er op 18 april weer de workshop fotograferen met lange sluitertijden langs de kust van Zeeland. De daarvoor benodigde grijsfliters zijn bij mij te leen. We fotograferen op twee heel verschillende locaties, zodat je volop de gelegenheid hebt om te oefenen en te leren! Deze workshop zat in november heel snel vol, dus als je mee wilt doen, schijf je dan snel in want vol = vol!

Dat laatste geldt ook voor de workshop portretfotografie die we in kasteel De Cannenburgh geven. Tijdens deze workshop leer je portretfoto’s maken bij bestaand licht. We gaan echt te werk als de oude meesters, schilderen met licht dus. In het kasteel worden speciaal voor ons de beveiligingskabels verzet, zodat er ruimte is om te fotograferen. Een unieke workshop dus waar ik me erg op verheug!

En last but not least: 4 april is het weer zover! Dan gaan we weer jonge wilde zwijntjes fotograferen! Ieder jaar worden we weer vertederd door de vrolijk rond dartelende biggetjes. Ze halen de raarste capriolen uit, en laten zich nog fotograferen ook...... 

Het feestpakket met kortingen geldt voor alle cursussen en workshops. Maar nogmaals: de actie duurt maar tot donderdag 15 januari, dus wees er snel bij!
Copyright © 2015 Stapfoto, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Update uw gegevens | Twitter | Facebook | Stuur deze nieuwsbrief door