Copy

Nyhetsbrev från

 

På söndag är det julskyltning i stan! Vi (och de flesta andra butiker) har öppet kl. 15-18 och bjuder traditionsenligt på moster Elins hembakade mandelmusslor och glögg!

Laholmskändisarna Roy Karlsson och Lars-Hugo Larsson är hos oss och signerar jubileumsboken om bordtennisklubben Serve, och dessutom släpps Föreningen Gamla Laholms årsbok! Allt detta på söndag!
 
Vi fortsätter med författarsigneringar till jul, och det finns många chanser att få signerade julklappsböcker!

Lördag 6/12 kl 11-13 kommer Annika Bengtsson och Benedicte Callert.


Lördag 13/12 kl 11-14 kommer Kathinka Lindhe.Lördag 20/12 kl 11-14 kommer Andreas och Anna Karlsson.Måndag 22/12 kl 13-15 kommer Anna Andersson.Vil du ha personligt signerade böcker av Björn Hellberg så ordnar vi det också - bara hör av dig! Detta gäller naturligtvis också om du inte kan komma när författarna är här. Kanske dyker det upp nån mer författarsignering också, så håll ögonen öppna!

GLÖM INTE att utnyttja ditt Laholmshäfte! Sista giltighetsdagen är på söndag, och hos oss får du 20% rabatt på barn- & ungdomsböcker!

I helgen är det också avslutning på Mustachkampen - har du inte en egenodlad mustasch så köp en lös av oss och skänk pengar till insamlingen! På söndag blir det fotografering av alla med egen eller lös mustasch på Stortorget.

Varmt välkommen till din bokhandel!

 


Du hittar alltid information på www.bokhandelnlaholm.se.
@BokLaholm

 

 
Bokhandeln Laholm
0430-170 90
 

 
Email Marketing Powered by Mailchimp