Copy
In de effeqtgroup update maandelijks informatie over activiteiten van effeqtgroup, artikelen, columns en nieuws. 
effeqtgroup update
Hallo <<Voornaam>>


Intro
Wil je meer weten over de kracht van eenvoud? Over effectiever worden? Over online leren of speedcoaching? En hoe je kans maakt op een gratis speedcoachingsessie ter waarde van € 100,- ? Lees dan snel verder.                  
   
                                                           

Column MenTAAL
Tijd voor de kracht van eenvoud 

Wat maakt een concept, een aanpak, een methode, een proces, een project succesvol? De eenvoud ervan. Dat is de kracht. Hoe ingewikkelder je het maakt, hoe lastiger of het wordt. Lees hier verder...
               

                                                 
 
 
Videotip: wordt supereffectief met de 20/80 regel
 
In deze video wordt de 20/80 regel heel duidelijk uitgelegd. de vraag is met welke kleine inspanning kun je je resultaat sterk verbeteren? En welke 80% van je werk kun je weglaten?  
 

                                                     


Actie: maak kans op een coachingsessie ter waarde van € 100 ! 
Vind je deze effeqt nieuwsbrief leuk? Stuur hem door en meld iemand anders aan. Of like de pagina van effeqt op facebook. Als je dat doet maak je kans op een persoonlijke coachingsessie ter waarde van € 100.    
Info

Speedcoaching 
Wil je in kort, krachtig en effectief gespiegeld worden? Doe dan eens een speedcoachingsessie van 20 minuten en ontdek dat ook bij coaching sneller, beter en effectiever kan. Speedcoaching kan live maar ook online. Wat jij wilt ! Voor meer info bel mij: 0648 761 083  

Doe eens iets "LEERKS" (combinatie van leuk en leerzaam) 
met je team  

Wil je eens kennismaken met de effeqt aanpak? En ervaren hoe het voor jou werkt? Meld je aan voor een kennismakingssessie Hakken uit het zand waarin het bouwen van een team centraal staat.
 

Zelfcoaching: eenvoudiger dan je denkt
Wil je zelf bepalen waar, in welk tempo en wanneer je jezelf wilt ontwikkelen? Ontdek dat je veel meer kunt dan je altijd voor mogelijk hebt gehouden. Bekijk hier de videoinfo over de nieuwe online training  "effeqt persoonlijk leiderschap en zelfcoaching"


 
                                                             


Boekentip: Ons feilbare denken 
En als je denkt dat je het door hebt ...... blijkt dat het toch net weer anders is. Want ons denken is niet onfeilbaar. Een boek van Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman over hoe onze hersenen werken, hoe we denken en hoe we onszelf soms voor de gek houden. Zeer de moeite waard! 

Tot zover weer ter leringh ende vermaeck. Tot lezens of ziens !  

Mooie dag ! 
Geo van Dam
effeqt Sluispad 4 1109 CJ Driemond  
www.effeqtgroup.com
info@effeqtgroup.com
T: 0294 772 531
M: 0648 761 083
twitter: @GeovanDam
Copyright © 2015 effeqt, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp