Copy
View this email in your browser

La patronal dels comerciants catalans desapareix

 

L'assemblea de la Confederació de Comerç de Catalunya acorda dissoldre’s després de no trobar una solució al forat patrimonial de 2,6 milions d'euros

L'assemblea general de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), el màxim òrgan de la que era una de les majors patronals sectorials catalanes, s'ha reunit aquest dilluns per aprovar la dissolució de la patronal, després de constatar que no hi havia solució a la crisi econòmica i institucional que viu la CCC. Llegeix més.

El nombre d’ocupats en el comerç torna a créixer


L’Enquesta de Població Activa (EPA) per al 2n trimestre va quantificar en 319.800 les persones ocupades en comerç al detall, això suposa un 0,5% més que no pas el mateix trimestre de l’any anterior.

Després de dos trimestres sense una tendència clara, aquests resultats tornen a situar la xifra d’ocupats i ocupades en comerç al detall per sobre del llindar del 10% del total de persones que treballen a casa nostra (3.181.300 persones) –mes exactament, un 10,05%–. Un percentatge que creix fins al 15,3% si s’hi afegeixen les 169.500 persones que treballen en comerç engròs i reparació vehicles motor i motocicletes. Llegeix més.

Estem davant la fi dels diners en metàl·lic?

La recent integració del pagament mòbil a les botigues d'Inditex i El Corte Inglés anticipa un futur en el que portar la cartera a sobre ja no serà necessari. Bancs, operadores i tecnològiques ja compten amb les seves pròpies "wallet" per abonar les compres des del telèfon. Llegeix més.

Com aconseguir un horari comercial òptim per a la teva botiga?

Establir l'horari d'obertura de la nostra botiga sempre és complicat. D'una banda podríem pensar que l'ideal és obrir el màxim d'hores possible , però com saps, obrir el teu comerç porta amb si uns costos, especialment de subministraments ( electricitat i altres ) i de personal. Per això convé trobar l'horari òptim, el que ens permet obtenir beneficis amb la mínima despesa, sense descuidar per això l'atenció al client. Llegeix més.

Retail. El pitjor ja ha passat, lo millor està per arribar

Temps de canvis. Canvis en les societats, en els hàbits de vida i costum , en els canals de venda i de compra. Canvis en els gustos i comportaments , en els usos de la tecnologia de consum, en les exigències a empreses i empresaris. Canvis cap a la nova era de l'economia digital en què el sector del retail ni pot ni ha d'estar-ne al marge. Llegeix més.

Targeta Urbana Vic

Estadístiques AGOST


Total clients a 29/07/16: 21.745
Total vendes: 10.376
Total facturat:  347.012,65€
Total € virtuals generats: 8.462,38€V

Campanya agost: 
Sorteig de 30 Targetes Regal de 30€ cadascuna.


Nous serveis per a associats!

El teu centre!

Primera classe de prova gratuïta i 50% de dte. en la matrícula pels inscrits al mes de setembre.
Preu especial i matrícula gratis pagant els 3 primers mesos! Més informació 

Mútuacat!

Preus especials d'assegurances de salut per a pimes i autònomsMés informació 

Notícia més llegida del butlletí anterior!

 

Claus per a entendre al consumidor post-crisis.

Llegir més (63 clicks)

 

 

Segueix-nos al Facebook
Segueix-nos al Twitter
Instagram
Canal YouTube
Google Plus
Email
Copyright © 2015 Federació Vic Comerç, All rights reserved.
 
info@viccomerc.cat
gerencia@viccomerc.cat
comptabilitat@viccomerc.cat
   
FEDERACIÓ VIC COMERÇ | C. Sant Just, 4 | 08500 Vic | T. 93.885.41.17