Copy
Talent Career Center logo en sfeerplaat
Wat doe jij deze zomer?
Ben je (bijna) afgestudeerd en druk aan de slag met het vinden van een baan die bij je past? Het Talent & Career Center helpt je om de arbeidsmarkt succesvol te betreden!

T&CC zomerprogramma, schrijf je nu in!

Om ervoor te zorgen dat je in de komende maanden vol vertrouwen de arbeidsmarkt kunt veroveren, geven wij de komende weken een aantal extra workshops. Juist in de zomermaanden studeren veel mensen af of zoeken zij naar een stageplek. Het is dus extra belangrijk om te weten hoe jij kunt opvallen tussen alle sollicitanten. Schrijf je daarom nu in voor de volgende workshops:

 Gratis workshops en CV-check in de UB

Vanaf mei 2012 verzorgt het T&CC voor RuG-studenten GRATIS iedere dinsdag en donderdag activiteiten die je (studie) loopbaan een impuls geven. Wij doen dit in de Next-kamer (UB, 1e etage, kamer 123). Next is een initiatief van de RuG en de noemer waaronder verschillende activiteiten plaatsvinden die studenten helpen bij oriëntatie op en betreding van de arbeidsmarkt. Tot eind juni is de Next-ruimte open. We vervolgen het programma na de zomer, aan het begin van het academisch jaar.

  • Loop elke dinsdag tussen 12.00-14.00 zonder afspraak binnen voor een CV-check en tips voor solliciteren. 
  • Kom op donderdag van 12.30-13.30 naar één van de korte  workshops, klik hier voor het programma en om je aan te melden.
  • Tijdens de zomermaanden houden wij in ons eigen pand  inloopspreekuur op de woensdagochtend van 9.30-11.30. Hier zijn behalve RuG studenten ook hogeropgeleiden welkom die ingeschreven staan bij SoZaWe.  

Regel je eigen gratis workshop 

Behoefte aan een extra workshop om je beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt? Daar kunnen wij voor zorgen. Als jij zorgt dat er voldoende mensen deelnemen, dan plannen we samen een datum voor de workshop. Het grote voordeel hiervan: Je kunt zelf gratis deelnemen aan de workshop en de workshop gaat gegarandeerd door! Kijk op onze website om het totale aanbod van workshops te bekijken en neem contact met ons op.

Enthousiast over het T&CC? Deel het! 

Als T&CC  willen wij zoveel mogelijk jonge hoogopgeleide mensen bereiken en helpen de baan te vinden die bij hen past. Daar kunnen wij jouw hulp bij gebruiken. Ben je enthousiast over een gevolgde workshop of een bezocht evenement? Deel dit dan met je (online) netwerk. Onder enthousiaste twitteraars en facebookers verloten wij een individueel loopbaangesprek t.w.v. € 185,-
 
  
@TCCgroningen (activiteiten van het T&CC)
  @TCCconnect (tips en tricks bij solliciteren)
  Facebook 
 

Kom in contact
Wil je meer weten over wat het Talent & Career Center voor jou kan betekenen?

Bel 050-3111589 of mail naar info@talentcareercenter.nl voor meer informatie.T&CC zoekt
Stagiair Events

Ben je in de laatste fase van je opleiding Communicatie, Marketing of Leisure Management en op zoek naar een stage waar je jouw organisatietalent verder kunt ontwikkelen? Wij zoeken een enthousiaste en creatieve aanpakker. Reageren kan tot 8 juni. 

Bekijk de vacature.Social Media
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op:

 Twitter
Facebook
LinkedIn


Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*


*|LIST:DESCRIPTION|*
*|EMAIL|* uitschrijven van deze lijst.

Copyright (C) 2012 *|LIST:COMPANY|* All rights reserved.
Ziet het er gek uit? Bekijk deze mail in je browser