Copy
Talent Career Center logo en sfeerplaat
NIEUWS NAJAAR 2012
De arbeidsmarkt is volop in beweging; het Talent & Career Center dus ook! Wij brengen je graag op de hoogte van de nieuwste activiteiten.

Startership 8 
Groningen staat bol van het jonge hoger opgeleid talent. Door de economische situatie blijft veel van dit talent echter onbenut. Via het Startership-project kunnen bedrijven gebruik maken van deze goed opgeleide en gemotiveerde talenten. Inmiddels vonden al ruim 200 deelnemers een baan of werkervaringsplaats!

Op donderdag 27 september startte we met de achtste Startership-groep. Daarnaast ontwikkelen we momenteel een particuliere variant die eind dit jaar van start gaat. Zo kunnen we nóg meer talent helpen bij het vinden van de baan die bij ze past! Meer informatie over het aanbieden van een werkervaringsplek? Neem contact op met Jolanda Dijkstra

De TalentTrain
Op dinsdag 2 oktober vond de kickoff van ons nieuwe re-integratietraject  de 'TalentTrain' plaats. In dit traject begeleiden we 10 hoger opgeleide kandidaten naar werk. Doel is dat ze door middel van coaching, training en intervisie binnen 4 maanden een werkervaringsplek weten te bemachtigen. Nieuw in de TalentTrain is de integratie van het E-portfolio en onze Netwerkboost. Lees meer hierover op onze website.

Events: de brug tussen
talent en arbeidsmarkt
Het Talent & Career Center ontwikkelt steeds met veel plezier nieuwe concepten om talent en arbeidsmarkt samen te brengen. Zo organiseren we op woensdag 21 november 2012 het Energy Career Event in MartiniPlaza, Groningen. Ontdek de verschillende mogelijkheden om je als werkgever  te presenteren op dit internationale career event!
 
Het lijkt nog ver weg, maar 20 maart 2013 staat alweer de zevende editie van het succesvolle Talent Recruiting Noord op de agenda! De plannen voor hét career event van het Noorden zijn nog volop in ontwikkeling, maar het thema is al bekend: The perfect fit

Vraag hier informatie over deelname aan. 

Lustrum in zicht
Januari 2013 bestaat het Talent & Career Center 5 jaar: ons eerste lustrum! Vijf jaar geïnspireerd en met succes samenwerken is voor ons alle reden voor een feest! De details blijven nog even onder de pet: we houden jullie op de hoogte..Talent & Career Center - Rendement uit talent!


Kom in contact
Wil je meer weten over wat het Talent & Career Center voor jou kan betekenen? Wij staan altijd klaar om met je mee te denken!

050-3111589  info@talentcareercenter.nl 
www.talentcareercenter.nl


Social media
Op de hoogte blijven van de meest actuele ontwikkelingen? 
Volg ons op:
 Twitter 
 Facebook
 LinkedIn
 


Vergaderzalen te huur
Onze twee vergaderzalen zijn regelmatig beschikbaar voor verhuur. Op zoek naar een vergaderruimte voor max. 15 of max. 30 personen op een A1 locatie in de binnenstad van Groningen? Maak een afspraak met het secretariaat en kom gerust een kijkje nemen!


 

 

Ons adres is:
Talent & Career Center
Munnekeholm 2
Groningen, AE 9711 JA
Netherlands

Add us to your address book


Je krijgt deze nieuwsbrief als relatie van Talent & Career Center
elise@talentcareercenter.nl uitschrijven van deze lijst.

Copyright (C) 2012 Talent & Career Center All rights reserved.
Ziet het er gek uit? Bekijk deze mail in je browser