Copy
De Vlaamse Zwemfederatie is een unisportfederatie die de aangesloten zwemclubs, actief in recreatie- en competitiezwemmen, open water, synchro, waterpolo en schoonspringen overkoepelt.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier.

VZF Nieuwsflash - schoonspringen - n°2

Wedstrijdkalender Schoonspringen 2017

Hou alvast de wedstrijddata 2017 vrij in jullie agenda:

  • 01/05/2017 - RBP - Brussel
  • 02/07/2017 - AZSC - Belgisch Kampioenschap 1m/3m - Antwerpen
  • 22/10/2017 - AZSC - Open Halloweenduik - Antwerpen

Trainersopleiding Schoonspringen KNZB

In Nederland start dit weekend een opleiding Trainer Schoonspringen Niveau 2 (= Initiator Schoonspringen). De bijeenkomsten kan je ook los als bijscholingen volgen. De kosten en hoe aan te melden voor de losse bijeenkomsten kun je via deze link terugvinden.​
 
We raden jullie aan om trainers binnen de club warm kunnen maken om een paar workshops te volgen!

FINA Development School


We willen onze officials ook al informeren dat de KNZB op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 een FINA Development School organiseert in Den Haag. Deze 2-daagse cursus staat open voor alle schoonspringliefhebbers die een official cursus gevolgd hebben. Deze school wordt geleid door niemand minder dan Klaus Dibiasi, 3-voudig Olympisch kampioen op platform. Houdt deze data alvast vrij in de agenda. Meer informatie volgt zodra dit beschikbaar is.

Bijscholing lesgeven

Zaterdag 27 mei organiseert de KNZB in Nieuwegein een bijscholing over didactische vaardigheden, het organiseren van de training en verschillende motivatietechnieken om kinderen te motiveren. De bijscholing bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.
Meer info via deze link 

© 2017 Vlaamse Zwemfederatie vzw, Burg. Maenhautstraat 100-102, 9820 Merelbeke
Tel. 09 220 53 87 - info@zwemfed.be - www.zwemfed.be
unsubscribe from this list    update subscription preferences