Copy
De Vlaamse Zwemfederatie is een unisportfederatie die de aangesloten zwemclubs, actief in recreatie- en competitiezwemmen, open water, synchro, waterpolo en schoonspringen overkoepelt.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier.

VZF Nieuwsflash - waterpolo - n°3

10 december 2016: Bijscholing Man meer - Man minder

Op zaterdag 10 december 2016 vinden in Sint-Niklaas twee leerrijke bijscholingssessies plaats. In de voormiddag rond Man meer, in de namiddag rond Man minder. Er wordt summier stilgestaan bij de verschillende posities in het spel met 6 tegen 5 en 5 tegen 6. Aansluitend wordt er ruim aandacht besteed de methodische opbouw voor het spelen van Man meer en Man minder, de bijhorende systemen en technieken. Inschrijven kan tot 25 november 2016. Pas bij voldoende inschrijvingen zullen deze bijscholingen door gaan, wacht niet!

Je kan je per sessie afzonderlijk inschrijven. Meer informatie via de bijscholingskalender. Later in het seizoen volgen nog 2 sessies. 

Cursus tafelofficial & scheidsrechter

De volgende cursus vindt plaats op zaterdagvoormiddag 14 januari 2017 in Zwembad Geerdegemvaart in Mechelen. Schrijf je nu reeds in! Zij die scheidsrechter willen worden, moeten eerst deze cursus volgen.

Alle informatie, inschrijvingen opleidingen vind je terug via deze link.

Regionaal U13 tornooi

De regionale ploegen werden gevormd en bereiden zich voor op hun eerste tornooi op vrijdag 11 november 2016 in Mechelen. Met dank aan RSCM die de organisatie van dit tornooi op zich neemt
en de regionale trainers voor het begeleiden van de ploegen!

Meer informatie, geselecteerde spelers, programma, vind je via deze link.

© 2016 Vlaamse Zwemfederatie vzw, Burg. Maenhautstraat 100-102, 9820 Merelbeke
Tel. 09 220 53 87 - info@zwemfed.be - www.zwemfed.be
unsubscribe from this list    update subscription preferences