Copy
De Vlaamse Zwemfederatie is een unisportfederatie die de aangesloten zwemclubs, actief in recreatie- en competitiezwemmen, open water, synchro, waterpolo en schoonspringen overkoepelt.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier.

VZF Nieuwsflash - waterpolo - n°4

Neem deel aan de 'Dag van de Trainer'

Op zaterdag 17 december 2016 zal de zevende editie van de 'Dag van de Trainer' plaatsvinden in de Topsporthal Vlaanderen in Gent. Ook dit jaar zal er weer een rijk gevuld en kwalitatief programma worden aangeboden. Een boeiende mix van thema’s waar elke trainer wat aan heeft.

De Dag van de Trainer is opgenomen in het aanbod van permanente vorming, vergeet dan wel het attest niet op te sturen.

Klik hier voor meer info en inschrijfmogelijkheden.

Gratis software voor droogtrainingen

Heb je al kennis gemaakt met de Skill-Up? Dit softwarepakket, waarbij je fysieke programma’s voor droogtrainingen kan opmaken, wordt gratis ter ondersteuning aangeboden aan de trainers van de Vlaamse Zwemfederatie. Uitgebreide informatie, voorbeeldprogramma’s vind je op onze website.
Ben je geïnteresseerd? Registreer je dan vóór 22 december 2016 via deze link, voor een gratis login voor één jaar. Dit is jaarlijks gratis verlengbaar.

Opleiding tafelofficial & scheidsrechter

De volgende cursus vindt plaats op zaterdagvoormiddag 14 januari 2017 in Mechelen! Inschrijvingen moeten vóór 4 januari 2017 binnen zijn. Zij die scheidsrechter willen worden, moeten eerst deze cursus volgen.

Alle informatie, inschrijvingen opleidingen vind je terug via deze link.

Cursus initiator waterpolo

Er zal in 2018 weer een cursus initiator waterpolo worden georganiseerd. De locatie moet nog worden vastgelegd. Als jullie dit graag in de eigen gemeente willen laten doorgaan, neem dan contact op via els@zwemfed.be. Voorwaarde is alvast binnen de club een aantal kandidaten te hebben die de cursus willen volgen én de gemeente moet het zwembad ter beschikking willen stellen aan VTS-tarieven.

Juiste contactpersonen waterpolo ingeven in Assist

Wil je dat de informatie vanuit de Vlaamse Zwemfederatie bij de waterpoloverantwoordelijken én de trainers terecht komt in de club?
Duid dan zeker de functies 'Sportsecretaris Waterpolo' - 'Hoofdtrainer' - 'Trainer' mét sporttak aan in Assist!

© 2016 Vlaamse Zwemfederatie vzw, Burg. Maenhautstraat 100-102, 9820 Merelbeke
Tel. 09 220 53 87 - info@zwemfed.be - www.zwemfed.be
unsubscribe from this list    update subscription preferences