Copy
De Vlaamse Zwemfederatie is een unisportfederatie die de aangesloten zwemclubs, actief in recreatie- en competitiezwemmen, open water, synchro, waterpolo en schoonspringen overkoepelt.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier.

VZF Nieuwsflash - zwemmen - n°1

Kampioenschappen 2017

Alle info over de kampioenschappen zal in de loop van komende weken online verschijnen.
De reservatieformulieren voor het Ramada Hotel zijn voor elk evenement op de desbetreffende pagina terug te vinden.

Het is ook reeds mogelijk om tickets voor de Flanders Speedo Cup, de Vlaamse Jeugd Kampioenschappen en de Vlaamse Kampioenschappen 2017 aan te kopen.

Bestellen kan via volgende links:

Dag van de Trainer

Op zaterdag 17 december 2016 zal de zevende editie van de 'Dag van de Trainer' plaatsvinden in de Topsporthal Vlaanderen in Gent. Ook dit jaar zal er weer een rijk gevuld en kwalitatief programma worden aangeboden. Een boeiende mix van sporttakoverschrijdende en sporttakspecifieke thema’s waar elke trainer wat aan heeft.

De Dag van de trainer zal opgenomen worden in het aanbod van permanente vorming voor alle niveau’s.

Klik hier voor meer info en inschrijfmogelijkheden.

Bijscholingen Q-3 niveau

Alle bijscholingen die georganiseerd zullen worden door de VZF op het niveau van Q3 (Initiator - Zwemschool) zijn vanaf heden terug te vinden op onze website via deze link.
In elke provincie zal er, verspreid over het ganse seizoen, 1 bijscholing plaatsvinden telkens over een ander onderwerp. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus vergeet zeker niet tijdig in te schrijven.

Unieke groepsaankoop Multi SkillZ, online video-database
voor VZF-trainers

Naar aanleiding van de opleiding Multi SkillZ op de Swim Conference kan je als VZF-trainer intekenen op volgende promotie via groepsaankoop: VZF-trainers betalen het eerste jaar slechts 9 euro/maand en krijgen 1 maand gratis. (Trainers betalen 11 i.p.v. 12 maanden = 99 euro het 1ste jaar) Vanaf de 13de maand betalen trainers slechts 5 euro/maand (= 60 euro/jaar vanaf het 2de jaar).

Klik hier voor meer info.

© 2016 Vlaamse Zwemfederatie vzw, Burg. Maenhautstraat 100-102, 9820 Merelbeke
Tel. 09 220 53 87 - info@zwemfed.be - www.zwemfed.be
unsubscribe from this list    update subscription preferences