Copy
De Vlaamse Zwemfederatie is een unisportfederatie die de aangesloten zwemclubs, actief in recreatie- en competitiezwemmen, open water, synchro, waterpolo en schoonspringen overkoepelt.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier.

VZF Nieuwsflash - zwemmen - n°3

Meet & greet Vlaamse Jeugd Kampioenschappen

Op zaterdag 11 februari 2017 wordt er op de Vlaamse Jeugd Kampioenschappen in het Antwerpse Wezenbergbad tussen 10u30 en 11u45 een meet & greet met onze Vlaamse topzwemmers georganiseerd.
De jeugdige talenten krijgen de mogelijkheid om onze absolute toppers te ontmoeten, een handtekening te vragen, een foto te nemen, enz.

Zullen aanwezig zijn: Pieter Timmers, Kimberly Buys, Jasper Aerents en Dieter Dekoninck!

Mis deze unieke kans niet!

Info moment trainers SwimExperience Vlaamse Jeugd Kampioenschappen

De afgelopen Olympiade hebben onze Olympiërs uitzonderlijke resultaten neergezet en is de belangstelling van jonge zwemmers/sters in hun Olympiërs sterk toegenomen.

Initiatieven als signeersessies zijn steeds enthousiast onthaald en hebben ervoor gezorgd dat de jongere generaties dichter staan bij hun idolen. 

Via SwimExperience engageren onze topzwemmers zich verder om hun kennis en ervaringen door te geven aan de volgende generaties

SwimExperience staat voor inspirerende en motiverende ervaringen en voor kansen om jouw zwemtechnische vaardigheden te verbeteren!

Er wordt een info moment voor trainers georganiseerd op zaterdag 11 februari 2017 van 11u45 tot 12u00 in de vergaderzaal op het eerste verdiep van het topsporttrainingsbad.

Via deze weg nodigen we alle trainers uit voor het SwimExperience info moment!

Extra opnames SwimAnalytics tijdens de Krokusvakantie

Komende Krokusvakantie zijn er opnieuw extra opname momenten bij SwimAnalytics en dit dagelijks van 11u00 tot 15u00. Deze kunnen ingeboekt worden via de online kalender.

Klik hier voor meer info.

Opendeurdag Topsportschool zwemmen

De Topsportschool zwemmen zet haar deuren open op vrijdag 17 maart 2017 om 14u00. Op de opendeurdag zal er meer info gegeven worden over de werking van de topsportschool, de begeleiding, de combinatie tussen het onderwijs en topsporttrainingen enz.

Klik hier voor meer info.

Voorwaarden selecties topsport VZF 2017-2018

Hieronder een overzicht van de voorwaarden van de selecties topsport voor het seizoen 2017-2018:

© 2017 Vlaamse Zwemfederatie vzw, Burg. Maenhautstraat 100-102, 9820 Merelbeke
Tel. 09 220 53 87 - info@zwemfed.be - www.zwemfed.be
unsubscribe from this list    update subscription preferences