Copy
De Vlaamse Zwemfederatie is een unisportfederatie die de aangesloten zwemclubs, actief in recreatie- en competitiezwemmen, open water, synchro, waterpolo en schoonspringen overkoepelt.
Is deze e-mail onleesbaar? Klik hier.

VZF Nieuwsflash - schoonspringen - n°1

Kandidaat trainerscursus schoonspringen?

De Vlaamse Zwemfederatie wil eind dit jaar rond de tafel zitten met de KNZB voor het opzetten van een trainerscursus schoonspringen (niveau initiator of gelijkwaardig).
Hiervoor hadden we graag zicht op het aantal trainers in de clubs die een cursus wensen te volgen. Reken op +/- 6 lesdagen (exclusief examens).

Wil jij deze cursus volgen? Schrijf je dan in via deze link. Bij voldoende kandidaten wordt een cursus opgestart.

Kandidaat cursus jurysecretaris schoonspringen?

De cursus jurysecretaris duurt een volledige dag en wordt afgesloten met een schriftelijke test waarbij een springlijst wordt ingevuld. In de cursus leer je hoe een springlijst in elkaar zit en wat een jurysecretaris wel en niet moet doen tijdens een wedstrijd. Ook wordt achtergrondinformatie gegeven over hoe en wat rondom wedstrijden bij het schoonspringen waardoor het makkelijker wordt om te fungeren als jurysecretaris.

Een schoonspringwedstrijd kan niet zonder een goede registratie van de cijfers en het jurysecretariaat zorgt daarvoor. Door secuur en aandachtig te werken is het mogelijk een wedstrijd soepel te laten verlopen en kunnen de spring(st)ers snel te horen krijgen wat de resultaten zijn. Daarmee is de jurysecretaris een belangrijke schakel bij wedstrijden.

Wil jij deze cursus volgen? Schrijf je dan in via deze link. Bij voldoende kandidaten wordt een cursus opgestart.

Kandidaat cursus beoordelaar schoonspringen?

De beoordelaar is een belangrijke schakel bij wedstrijden, een goede schoonspringwedstrijd kan niet zonder opgeleide beoordelaars.
In deze cursus leer je alle facetten van het beoordelen van schoonspringen en wat er van een beoordelaar wordt verwacht tijdens een wedstrijd. De opleiding omvat 2 opleidingsdagen, werkopdrachten, een theoretisch en een praktisch examen.
 
Wil jij deze cursus volgen? Schrijf je dan in via deze link. Bij voldoende kandidaten wordt een cursus opgestart.

Andere noden?

Heb je als trainer, clubbestuurder e.d. andere noden? Je kan deze via mail doorsturen naar els@zwemfed.be.

© 2016 Vlaamse Zwemfederatie vzw, Burg. Maenhautstraat 100-102, 9820 Merelbeke
Tel. 09 220 53 87 - info@zwemfed.be - www.zwemfed.be
unsubscribe from this list    update subscription preferences