Breathe with your heart
 
KAN MAN LYTTE TIL STILHEDEN?

Lige nu, midt i verdens støj og larm, er der et sted, hvor der er stille.
Her har alt sin egen rytme i en naturlig forbindelse med hinanden. Det er et særligt sted, hvor roen, vi ofte leder efter i os selv, også findes omkring os.
Stedet er Sinaiørkenen, hvor jeg har holdt ferie, snorklt, gået i ørkenen og siddet sammen med beduinerne rundt om bålet om aftenen.
Kort sagt; to chill out!
 
En dag gik jeg alene ud i ørkenen og oplevede noget, jeg kan fristes til at kalde magisk - "jeg hørte stilheden"... og det vil jeg gerne dele med dig. 
Du inviteres hermed på retreat i Sinai.

Derudover har jeg 2 nye workshops:

BREATHE WITH HEART
Udnyt åndedrættets healende potentiale. Glæd dig til en oplevelsesrig og indsigtsfuld workshop.
INTRODUKTION TIL MINDFULNESS
Kom i gang med mindfulness meditation + Cd med hjem.
Til sidst tilbyder jeg dig
GRATIS KOGNITIV TERAPI. Jeg leder efter en klient med stress, angst eller depression (eller lignende symptomer) som jeg kan bruge til min næste eksamen.
Læs mere nederst.
Tilbage til Sinai. Jeg vil ud og lytte til stilheden i ørkenen, og går derfor af sted alene. 
Efter at have passeret det første bjerg, kan jeg pludselig ikke høre noget. Der er som om jeg har fået propper ørerne. Da jeg standser op for at drikke, larmer det voldsomt. Der kommer en susen fra mit hoved (jeg har ikke tinnitus) og når jeg drikker - lyder der en høj gurlen fra halsen. Jeg rømmer mig og min stemme går meget klart igennem, så der er ingen propper i ørerne - tværtimod. Det går op for mig, at der er fuldstændig stille. Stille som i et lydtæt rum. Ingen vind, ingen dyr eller insekter, jeg kan ikke høre andet end mig selv. Det er både skræmmende og uendeligt trygt på en gang. Jeg må indrømme, at jeg kommer lidt op at kører over det. Mit hjerte banker - jeg kan høre det - mens jeg går dybere ind i ørkenen.
 
Jeg tænker at det er det optimale sted at meditere. Her skal jeg finde et godt sted at sætte mig.
Jeg skal holde øje med tiden, hvilket er en mærkelig ting at gøre, her hvor tiden er fuldstændig ligegyldig. Men jeg ved, at mørket kommer pludseligt, så jeg kan ikke gå for langt ind i bjergene, selvom mit begejstrede sind hele tiden finder et endnu skønnere og bedre klippefremspring, lidt længere fremme, lidt højere oppe, hvor det ville være perfekt at sidde en halv time og lytte. Til sidst sætter jeg mig på en af de perfekte steder. Jeg lytter og sidder og er.
Efter ti minutters meditation, kommer der alligevel en lyd. Det er en flue der kommer forbi.
 
En halv time senere, mens jeg går hjemad, tænker jeg over, at det jeg søger indvendig er lige her. Jeg er midt i det, midt i mig selv, og alt er enkelt og let. Larmen fra mine tanker er forduftet, men mit sind er ikke tomt. Det er fyldt med opmærksomhed på alt det jeg oplever, ser, mærker og føler lige nu. Alle mine tanker er pludselig ligegyldige, ikke værd at spilde tid på, når der er så meget at opleve i øjeblikket.
Det giver mening at være her. Jeg går tilbage til bambushytten i campen hvor vi bor. Mørket falder på. Jeg beslutter jeg mig for at holde et yoga og meditations retreat i oktober 2012 her i Sinai. Ras Shetan, Devils Head!
 
Ørken eller ej, jeg ved det allerede findes inden i mig, også når jeg er i København på Vesterbro. Men ørkenen gør det meget lettere at opleve hvad meditation er. Let tilgængeligt og uden anstrengelse, har det bragt min meditation til et dybere lag, og gjort det lettere at meditere herhjemme.
Det giver mulighed for at gå dybere og forbinde sig med sig selv. Alting bliver større her. Man fornemmer det der er større end en selv, større end livet, alt det vi har en naturlig forbindelse med. Men som vi ofte glemmer i vores hektiske liv.

Mens du venter på oktober er du velkommen på mine workshops og kurser, meditationsaftener og selvfølgelig at komme i min praksis.
 
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe.
Jeg er i Sinai fra 7-14 april:)

Christin

BREATHING WITH HEART NY WORKSHOP
Søndag d. 22 april kl 13-16
Vejrtrækning er så grundlæggende at det er livet selv, men vi udnytter sjældent det fulde potentiale.
Gennem denne workshop kan du forløse den stivnede energi, der er bundet til nervesystemet og komme tilbage til en fysisk og psykisk balance, hvor din energi igen flyder frit.

Jeg kan særligt anbefale denne workshop til stressede og til alle der gerne vil dybere i deres yogapraksis. Læs mere her
Pris kr. 350,- 

INTRODUKTION TIL MINDFULNESS
Mandag d. 2. april kl 19-20.30
Vil du gerne vide hvad mindfulness er og lære at meditere? Denne aften gennemgås de grundlæggende principper for mindfulness og meditation. Jeg fortæller hvor mindfulness kommer fra og hvad vi kan bruge det til i forhold til stress, sygdom, depression og lign. Du vi få udleveret en Cd, så du kan komme igang derhjemme. Alle er velkomne.
Pris kr. 200,- 

MINDFUL YOGA OG MEDITATION FOR OVERVÆGTIGE NYT
3 mandage. 19, 26 marts og 2 april kl 16 - 18
Dejlig mindful yoga og meditation, kun for kvinder!
Læs mere her
Cd medfølger samt et skema over yogaøvelserne.
Pris kr. 600,- 


MINDFULNESS YOGA OG MEDITATIONSTRÆNING GAMMELT
5 onsdage starter igen 18 april kl. 9-11 
Få et redskab for livet her
På dette kursus vil du helt konkret lære mindful meditaion og yoga, for lettere at håndtere sygdom, stress, depression, angst og kroniske smerter.
Pris kr. 1000,- 
 

 


KALENDER

YOGA FOR OVERVÆGTIGE
3 mandage 16-18
19. 26. marts 2. april 

MEDITATIONSAFTEN
For dig der vil inspireres og meditere med andre.
28. marts 19. april 2. maj 
19-20.15

INTRODUKTION TIL MINDFULNESS
Kom sikkert og let igang med meditation.
Mandag 2. april 19-20.30

MINDFULNESS YOGA OG MEDITATIONSTRÆNING

5 onsdage 9-11
18. april 


BREATHE WITH HEART
Udnyt åndedrættets healende potentiale.
Søndag 22. april 13-16

DYNAMISK YOGA
Tirsdage 19-20.30
Nyt hold starter 17. april

FRISK MORGEN YOGA
Fredage 9-10
Vesterbro Fysioterapi


Læs mere om kurserne herGIVE AWAY
Denne gang er det ikke en bog men GRATIS TERAPI til dig der lider af stress, angst eller depression (eller lignende) Du vil få mellem 5-10 terapitimer hos mig alt efter behov. Du vil blive behandlet med klassisk kognitiv terapi, og hvis det vil være hjælpsomt for dig, med mindfulness. Behandlingerne vil foregå her i min praksis på vesterbro og der vil ikke være andre til stede. Du skal være min case til en skriftlig eksamen. Skriv til mig hvis du er interesseret. Naturligvis med fuld diskretion.MINDFULNESS PÅ ARBEJDSPLADSEN
1. dags kursus i mindfulness. Se et eksempel herTHE CHILL PILL
"Stimulering er godt, men for meget af det belaster nervesystemet. Yoga og meditation giver en lindring fra stress og jag i det moderne liv.
Genoprettende yoga asana, yoga nidra (en form for guidet afslapning), savasana, pranayama og meditation tilskynder Pratyahara, en indad drejning af sanserne, som giver nervesystemet en pause. Et anden sideeffekt af en regelmæssig yoga og meditations praksis, er en bedre søvn, hvilket betyder, at du vil være mindre træt og stresset og mindre tilbøjelige til at komme ud for uheld."
- the Yoga Journal

 

 
Hvis du ikke orker flere nyhedsbreve skal du blot klikke her, tak for nu.                    Se nyhedsbrevet i browser.