Copy
Varmista yrityksellesi paras näkyvyys verkossa ja
ohjaa potentiaaliset asiakkaasi kohti lopullista ostopäätöstä.

HEI <<Etunimi>>!

 

Kiitos Sinulle kun olet ollut osa vuottamme! 
Kulunut vuosi on ollut meille työntäyteinen, haastava, tuottelias ja erittäin opettavainen. Tiimiimme on liittynyt uusia osaajia ja yhteistyöverkostomme on laajentunut. Olemme saaneet toimia vuoden mittaan upeiden matkailualueiden ja - yritysten kanssa. Tekemisen kautta olemme vahvistaneet edelleen asemaamme matkailun digitalisaation ja matkailumarkkinoinnin suunnannäyttäjänä Suomessa. Tästä on erinomaista jatkaa yhdessä uudelle vuosikymmenelle! 
 
FlowHouse lahjoittaa tämän vuoden joululahjarahat Mannerheimin Lastensuojeluliitolle lasten mediakasvatustyön tukemiseen. Erilaiset mediasisällöt kiinnostavat lasta, mutta ne saattavat aiheuttaa hämmennystä ja turvattomuutta. Haluamme osaltamme tukea työtä, jonka avulla MLL voi tarjota vanhemmille ohjausta ja tukea turvallisen mediaympäristön tarjoamiseksi lapsille. 
 
Tiimimme viettää ansaittua joulun aikaa 23.12-2.1.2020 välisenä aikana. 
Toivotamme Sinulle rentouttavaa joulua ja mahtavaa tulevaa uutta vuotta!

Jouni, Marko, Salla, Eve, Miikka, Tero ja Saara. #visitflowhouse 

MATKAILUVUOSI 2019

Tiimimme on päässyt mukaan tuottamaan Suomen matkailun digitiekarttaa. Matkailun taikapölyn levittäjä Miikka Raulo sekä digimaailman mielensäpahoittaja Marko Filenius ovat olleet osa työryhmää ja vieneet osaamistamme eteenpäin 🙂Hyvää työtä digitiimi!

"Matkailu on yksi maailman kilpailluimpia ja nopeiten kasvavia toimialoja, jota digitaalisten palveluiden kehitys muokkaa jatkuvasti. Digitalisaatio tapahtuu myös Suomessa: joko niin,
että ratkaisut tuodaan tänne tai niin, että olemme itse aktiivisesti eturivissä luomassa uutta ja määrittämässä kehityksen suuntaa."

Suomen matkailun digitiekartta pyrkii luomaan yhteiset suuntaviivat ja tavoitteet kehittääkseen Suomi-matkailua ja tavoittaakseen kansainväliset matkailijat tehokkaasti.

Painopisteet:
🧡Datan hyödyntäminen yhteistyössä
🧡Digitaalinen inventaari
🧡Osaamisen ja yhteistyön kehittäminen.

Se mitä me tulevaisuuden matkailumarkkinoinnissa ja tiedolla johtamisessa tarvitsemme on juurikin yhteiset suuntaviivat ja toimintamallit. Näitä toimintamalleja olemme edistämässä myös vuonna 2020. 

Päivitetty Suomen matkailun digitiekartta

MATKAILUMARKKINOINTI 2020


Vuosi 2019 lähenee loppuaan ja nyt viimeistään on aika nostaa katse kohti tulevan vuoden 2020 markkinointeja ja matkailusektorin muutoksia. Tutustu blogissa olevaan listaukseemme vuoden 2020 huomioitavista matkailumarkkinoinnin trendeistä.
Katso infograafit vuodelle 2020
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp