Copy
Parhaisiin tuloksiin tarvitaan myös rahalllisia panostuksia. Ole edelläkävijä ja tuplaa markkinointibudjettisi. 
Hei <<Etunimi>>, oletko miettinyt jo ensi vuoden markkinointibudjettia?

"Markkinointi voi pelastaa Suomen. Yksinkertaisuudessaan ja suunnitelmallisesti toteutettuna markkinointi lisää tuotteiden ja palveluiden kysyntää, kauppaa ja vaihdantaa." Nämä sanat lausui Anne Korkiakoski Siksi Markkinointia -tilaisuudessa Jyväskylässä marraskuun alkupuolella. Markkinoinnin tehtävänä on luoda kysyntää tarjoamillemme tuotteille ja palveluille. Mahdollisuudet ovat tänä päivänä entistä laajemmat digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisten vuorovaikutteisten sovellusten ja verkostojen johdosta. Parhaisiin tuloksiin tarvitaan myös rahalllisia panostuksia. Ole edelläkävijä ja tuplaa markkinointibudjettisi. 

Lue aiheesta lisää blogistamme. Ajatuksia markkinoinnin budjetoinnista on kirjoittanut Salla, FlowHousen uusi digimarkkinoinnin suunnittelija.

Yrityksille käyttöön uusi Facebook-kauppapaikka


Facebookiin on voinut aiemmin luoda verkkokaupan ulkopuolisten sovellusten avulla (esim. Shopify), mutta nyt FB tarjoaa kauppaosion ja toiminnallisuudet integroituna suoraan yrityssivuun. Kauppaosio mahdollistaa Facebook-sivuille oman kaupan perustamisen tässä vaiheessa ns. näyteikkunana, jolla voidaan ohjata asiakas ostamaan tuote omasta verkkokaupasta.

Tulevaisuudessa (nyt käytössä Yhdysvalloissa) kauppaosio mahdollistaa suoraan myynnin Facebookin kautta, voit hallita tilauksia Facebookin tarjoamien työkalujen kautta ja maksaminen tapahtuu esimerkiki PayPalin avulla. Lue ohjeet kauppaosion lisäämiseen >>
TEM:n Matkailun vuosiseminaari ”Yhdessä enemmän” löytyy verkosta. Teemasta "Digi matkailun kasvun vauhdittajana" keskustelemassa FlowHousen Miikan lisäksi Hotelli Helkan toimitusjohtaja Jukka Räisänen sekä Tekesin kehitysjohtaja Pekka Sivonen.

Paneelissa hyvää keskustelua ja katsauksia tulevaisuuteen: Tärkeintä on uskaltaa ottaa pieniäkin askeleita ja tuoda elämyksellisyys näkyväksi verkossa.

Katso seminaarin tallenne >>

Ajankohtaiset vinkit digimarkkinointiin blogistamme:

Miten käyttäjät suhtautuvat Instagram-mainontaan?


Olimme mukana toimeksiantajana IB-opiskelijan Irene Pessalan opinnäytetyössä. Työn tuloksia julkaistaan nyt blogissamme: Ensimmäinen osa avaa kyselytutkimuksen tuloksia. Tuloksista käy ilmi, että kohdentaminen koetaan vielä heikoksi, mutta esimerkiksi 25 % kyselyyn vastanneista alkoi seuraamaan brändin tiliä mainoksen näkemisen jälkeen.

Blogisarjan toinen osa antaa vinkkejä yrityksille paremman Instagram-mainonnan toteuttamiseen. 
Mitä uutta uutisvirrassa?

Facebook uudisti yrityssivujen ulkoasua alkusyksystä, mutta viime viikkoina uutisvirta on saanut lisää päivityksiä. 

Uutena ominaisuutena ovat valmiit mallit sivun ulkoasuun, jossa on määritelty suositeltavat välilehdet ja toiminnallisuudet Facebook-sivulle. Lue lisää >>
Ajankohtaiset vinkit some-kanavistamme
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp