Copy
Varmista yrityksellesi paras näkyvyys verkossa ja
ohjaa potentiaaliset asiakkaasi kohti lopullista ostopäätöstä.

YHTEISELLÄ MATKAILUN KASVUPOLULLA

Vuosi 2019 on jo pitkällä ja FlowHousen osalta kuluva vuosi etenee tiivisti matkailukohteiden- ja yritysten digitaalisen matkailumarkkinoinnin toteutusten, matkailutarjonnan ostettavuuden edistämisen sekä digitaalisen asiakaskokemuksen parantamisen parissa.
Käynnistimme viime vuoden lopussa yhteistyössä Visit Finlandin kanssa Digipilottiohjelman, jossa on mukana Turku, Saimaan alue, Helsinki ja Rovaniemi. Kaikkien pilottialueiden ja yritysten kanssa kehitetään kuluvan vuoden aikana yhdessä Digitaalinen asiakaskokemus -toimintamallia, joka jalkautetaan laajemmin pilottien päätyttyä. Kuluvan vuoden osalta useiden eri matkailukohteiden- ja alueiden markkinointikampanjoiden suunnittelutyöt ovat työpöydillämme täydessä vauhdissa ja käynnistymässä.
Tänäkin vuonna tavoitellaan matkailun kasvua - yhdessä!


Jouni, Marko, Miikka, Salla, Eveliina, Saara ja Tero
#visitflowhouse

 TIIMIN UUDET KASVOT

FlowHouse on viime vuoden aikana kasvanut maltillisesti - projetit matkailumarkkinoinnin parissa ovat olleet laajempia ja asiakasmäärät kasvussa. Uusien asiakkuuksien myötä olemme vahvistaneet digitiimiä sisällöntuotannon, analytiikan ja asukasmarkkinoinnin osaamisella.

Olemme erittäin innoissamme tiimimme uusista osaajista Saarasta ja Terosta, jotka tulevat varmasti pian tutuiksi teille kaikille. 
Tervetuloa tiimiin Saara ja Tero!


Saara Virtanen
Web-analytiikka


Saaran erityisosaaminen liittyy markkinoinnin tuloksellisuuden mittaamiseen, markkinoinnissa käytettävien mittareiden määrittelyyn ja asentamiseen eri markkinointikanaviin, sekä hakukoneoptimointiin. Työn ohella Saara opiskelee tieto -ja viestintätekniikan insinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. 


Tero Lehtinen

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu

Teron erityisosaamisalueet liittyvät kunta – ja maakuntasektorin matkailun tuntemiseen sekä näiden markkinoimiseen. Tero on aikaisemmin työskennellyt myynnin -ja markkinoinnin parissa ja hyödyntänyt työssään eri sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin työkaluja.
Katso koko tiimin esittely verkkosivuilta

Tulevaisuuden matkailun kasvupolku - hae mukaan

FlowHouse on tiiviisti mukana Tulevaisuuden Matkailun Kasvupolun® toiminnassa. Olemme mukana Matkailupolun tuomaristossa sekä osa tiimistämme toimii myös mylläreinä, sparraten yrityksiä muun muassa Kiitoratapäivien yhteydessä. Lue lisää Tulevaisuuden Matkailun Kasvupolusta® blogistamme ja hae mukaan 8.3.2019 mennessä!
Matkailun Kasvupolku
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp