Copy
Varmista yrityksellesi paras näkyvyys verkossa ja
ohjaa potentiaaliset asiakkaasi kohti lopullista ostopäätöstä.

YHTEISELLÄ MATKAILUN KASVUPOLULLA!

FlowHousella oli vuonna 2018 juhlavuosi ja yrityksemme on nyt 10-vuotta! Vuoteen 2018 mahtui paljon uutta ja meille uusi oli tänä vuonna kasvamista ja kehittymistä yrityksenä. Fokusointi matkailualalle on ollut meille luonteva valinta. Loppuvuonna tiimimme sai vahvistusta insinööriopiskelija Saara Virtasesta. Mitä tulevaan tulee niin aiomme jatkaa valitsemallamme tiellä ja luoda matkailun kasvua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Toivotamme teille hyviä joulun pyhiä, sekä valoa vuoteen 2019!

Jouni, Marko, Miikka, Salla, Eveliina ja Saara
#visitflowhouse

YHTEISELLE DIGIMATKALLE VISIT FINLANDIN KANSSA

FlowHouse on valittu Business Finlandin asiantuntijakumppaniksi kehittämään Suomen matkailun digitaalista asiakaskokemusta ja asiakaspolkua.

FlowHouse toteuttaa vuoden 2018-2019 aikana yhteistyössä Visit Finlandin sekä ohjelmaan valittujen pilottialueiden kanssa Digipilottiohjelman. Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti matkailijan digitaalista asiakaspolkua ja asiakaskokemusta. 

Lue lisää: Datalla kohti parempaa matkailun digitaalista asiakaskokemusta

Online myynti- ja jakelukanavat


Yhä suurempi osa matkailijoista ei ainoastaan suunnittele matkaansa, vaan myös ostaa erilaiset matkapalvelut digitaalisten myyntikanavien kautta.  Olemme lisänneet palveluihimme myös matkailun jakelukanavien kehittämisen. Tutustu matkailun sähköisiin jakelukanaviin verkkosivuillamme.
Sähköiset jakelukanavat

FlowHousen verkkosivut


Uudistimme myös verkkosivujamme syksyn 2018 aikana ja olemme jäsentäneet matkailumarkkinoinnin palvelumme uuteen uskoon. Tutustu uudistuneisiin verkkosivuihimme ja katso kuinka voisimme auttaa sinua. 
Apua matkailumarkkinointiin
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp