Copy
Varmista yrityksellesi paras näkyvyys verkossa ja
ohjaa potentiaaliset asiakkaasi kohti lopullista ostopäätöstä.

IHANAA KESÄÄ!

Kesä on jo pitkällä ja FlowHousen tiimi on siirtynyt hiljalleen lomatunnelmiiin. Kevääseen ja alkukesään on mahtunut paljon uusia asiakkuuksia ja uusia töitä digitaalisen matkailumarkkinoinnin parissa. Digitaalisen matkailumarkkinointiosaamisen rinnalla olemme vahvistaneet asiantuntijuutta asiakaskokemuksen mittaamisessa ja online-ostettavuuden kehittämisessä - tämän meille mahdollistavat ennakkoluulottomat asiakkaat. Lisäksi FlowHouse on toiminut marraskuusta 2018 lähtien Business Finlandin yhteistyökumppanina Digipilottiohjelman toteutuksessa ja sitä kautta päässyt mukaan rakentamaan sujuvampia asiakaspolkuja matkailualalle, aina haaveilusta matkaan saakka. Meidän roolista digipilotissa kuulet lisää syksyn uutiskirjeessä. 

Matkailualalla kesä on täydessä vauhdissa ja digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta se tarkoittaa sitä, että aloitamme syksyn suunnittelun. Ensin kuitenkin otamme itse matkailijan roolin ja nautimme kesästä.
-Salla.

 KAIKKI IRTI KESÄSTÄ FLOWHOUSEN TYYLIIN

1. Suomen luonto
2. Halloum grillissä
3. Kalastus ja marjastus
4. Erikoiset tapahtumat
5. Nukkuminen
6. Sauna, järvi ja olut
7. Hyvin vähän sähköpostin lukemista
8. Ystävät ja perhe
9. JÄÄTELÖ
10. Mökki, hyttyset ja oma rauha

PS. Matkavinkit kotikaupunkimme Jyväskylän seudulle Visit Jyväskylän verkkosivuilta

Leppoisaa kesää!
Jouni, Marko, Miikka, Salla, Eveliina, Saara ja Tero
#visitflowhouse

JOS KUITENKIN LUETUTTAA


FlowHouselta löytyy blogeja useamman vuoden takaa liittyen digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Jos kaipaat lukemista rannalle tai apuja liiketoiminnan kanssa niin katso vinkit ja ohjeet blogistamme.
Kesälukemista Flowhousen blogissa
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp