Copy
Varmista yrityksellesi paras näkyvyys verkossa ja
ohjaa potentiaaliset asiakkaasi kohti lopullista ostopäätöstä.

MORJENSTA <<Etunimi>>!

 

FlowHousella on vuonna 2018 juhlavuosi ja yrityksemme täyttää tämä keväänä 10-vuotta! Uskallamme onnitella itseämme ja kaikkia jotka ovat olleet osa FlowHousen perustamista ja matkaa. Suuri kiitos kuuluu teille asiakkaille. Olemme edelleen olemassa teitä varten ja vastaten haasteisiinne digimarkkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Lue alapuolelta perustajajäsenemme Markon kertomus täydestä kympistä.  #sydäntäsomeen ja kippis!
 

TÄYSI KYMPPI

FlowHousen tarina alkoi tasan kymmenen vuotta sitten, kun lounaan päätteeksi löimme kättä päälle. Olimme päättäneet perustaa uuden yrityksen, jonka tarkoituksena oli auttaa muita yrityksiä lisäämään myyntiään digitaalisia kanavia hyödyntämällä.

Kymmeneen vuoteen mahtuu monia käänteitä, nousuja ja laskuja. Niinpä tänä päivänä alkuperäisestä perustajajoukosta on jäljellä vain yksi ja yrityskin on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen.

Kalle Kastikainen ponnisti liikkeelle aluksi yksin. Perehtyi yhä syvemmin digitaalisiin työkaluihin, muun muassa Facebookkiin, joka tuolloin vasta alkoi ottaa rooliaan johtavana sosiaalisena mediana. Liiketoimintaa kasvatettiin maltilla, tärkeää oli hyvä tekemisen fiilinki, joka ulotettiin myös asiakkaisiin asti. Siinä Kallen persoona oli parhaimmillaan – asiakkaat ja yhteistyökumppanit lähtivät aina tapaamisesta hymy suupielissään. Kalle oli luonut FlowHousen hengen, joka oli aistittavissa niin toimistossa kuin sen ulkopuolella.

MUUTOKSET YLLÄTTIVÄT

Flowhousen henki olikin sitten kovalla koetuksella, kun Kalle yllättäen poistui keskuudestamme sairaskohtauksen seurauksena. Olimme juuri tehneet isoja suunnitelmia tulevalle vuodelle liiketoiminnan kehittämiseksi ja suuntaamiseksi. Yhtäkkiä pitikin vain selviytyä.

Lopulta hyvin on selvitty. Tänä päivänä FlowHouse on entistä vahvempi ja osaavampi ja kehitys jatkuu voimakkaana. Keskittyminen matkailu- ja destinaatiomarkkinoinnin kehittämiseen on ollut hyvä ja selkeä valinta. Mielenkiintoisia projekteja ja asiakkuuksia on saatu sekä erinomaisia tuloksia. Kallen ja FlowHousen henki elää yhä vahvempana.

Jouni Kärkkäinen otti toimitusjohtajan roolin vastaan kesän jälkeen 2017 ja on tuonut erinomaista virtaa yhtiön kehittämiseen. Henkilöstön määrä on kasvanut jo yli puolen kymmenen ja näkymät tulevaisuuteen ovat erittäin lupaavat. Matkailutoimiala on taantuman vuosinakin ollut ainoita kasvavia toimialoja Suomessa. Nyt tuo kasvu on selkeästi kiihtynyt ja tekemistä kyseisellä sektorilla riittää valtavasti. Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen on vasta alkutaipaleellaan ja kansainvälisesti kovasti kilpaillulla toimialalla se on ehdoton työkalu nyt ja tulevaisuudessa.

Seuraavan ’kympin’ voikin odottaa olevan hyvin mielenkiintoinen ja tuloksekas.

Kiitokset kuluneista vuosista kuuluu kaikille mukana olleille sekä heidän läheisilleen. Yhdessä on tulevaisuutta rakennettu, vaikka aina ei olla oltu ihan varmoja mitä siitä lopulta syntyy. Kiitos siis Kalle, Hale, Sanna, Anne, Miikka, Salla, Eveliina, Jussi ja Jouni!

Matka on vasta alussa..

Marko Filenius, perustajaosakas ja hallituksen puheenjohtaja.

MATKAILUMARKKINOINNIN DIGIOSAAJAKSI!

 
FlowHouse toimii kumppanina Matkailumarkkinoinnin digiosaajaksi -koulutuksessa yhteistyössä Gradian kanssa Jyväskylässä. Tämä koulutuskokonaisuus on tarkoitettu kaikille matkailu- ja vapaa-ajan palveluiden parissa työskenteleville, alalla yrittäjinä toimiville tai matkailu- ja vapaa-ajanpalveluiden markkinoinnista kiinnostuneille henkilöile. 
 
Koulutuksen sisällöt tarjoavat kattavan kokonaisuuden matkailumarkkinoinnin kiinnostaviin teemoihin. Koulutuksen sisältöinä muun muassa:
 
Sisältöjen tuottamisen tavat ja merkitys
Matkailuyrityksen löydettävyys verkossa
Googlen ja sosiaalisen median työkalut
Visuaalisen markkinointimateriaalin tuottaminen.
 
Koulutuksen ohessa on mahdollista suorittaa markkinointiviestinnän ammattitutkinto, jonka voit suorittaa luontevasti oman yrityksesi tai työpaikkasi työtehtäviin liittyen. Valmentajina toimivat Gradian asiantuntijoiden lisäksi FlowHouse sekä Retkipaikka. Koulutus alkaa 8.5.2018.

Haku on päällä nyt! Tutustu ja lähde mukaan
 
Hae mukaan matkailumarkkinoinnin koulutukseen!

Digitaalisen markkinoinnin trendit 2018


Some on edelleen valtavassa roolissa matkailukohteita markkinoitaessa sekä kiinnostavan sisällön  jakamisessa. Tärkeää on siis edelleen tuottaa sisältöjä ja tuoda oman alueen aihetunnisteet esiin myös offline ja hyödyntää asiakkaiden tuottama sisältö.
Katso infograafit trendeistä!
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp