Copy
Tervetuloa vinkkiemme pariin! Haluamme auttaa sinua kasvamaan oman toimialasi parhaaksi markkinoijaksi.

Hei <<Etunimi>>, terveisiä Jyväskylästä!


Tilasit kotisivuiltamme vinkkejä digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Haluamme auttaa sinua kehittymään digitaalisen markkinoinnin osaajana. Digitaalinen toimintaympäristö muuttuu nopeasti ja viestimme sinulle uusimmat muutokset sekä parhaat ideat ja konkreettiset opastukset digimarkkinointiin.

Emme aio tukkia sähköpostiasi roskapostilla vaan lähetämme vinkkejä n. 1-2 kertaa kuukaudessa. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.
Yhteystietomme löydät täältä tai kysy lisää chatin kautta :)

Tässä alla näet edellisen viestimme. Ollaan yhteyksissä!
Näin vältät digimarkkinoinnin suurimmat kompastuskivet
Teknologia ja uudet työkalut mahdollistavat paljon, mutta tämän lisäksi vaaditaan kokonaan uudenlaista tapaa toteuttaa markkinointia ja ajatusmallin muutosta - kuinka luodaan monipuolista sisältöä, houkutellaan kiinnostuneita sisältöjen pariin ja kasvatetaan yrityksen asiakasrekisteriä? Ja ennen kaikkea luodaan onnistunut asiakaskokemus jokaisessa kanavassa? Listasimme viisi digitaalisen markkinoinnin kompastuskiveä, jotka kannattaa ottaa huomioon  << Lue lisää tästä >>.
Sydäntä Someen
Sosiaalinen media tarjoaa erilaisia kanavia markkinointiin ja innostavan sisällön julkaisuun, mutta se voidaan valjastaa yrityksen strategisesti merkittäväksi osa-alueeksi. Tutustu, miten >> Paahtimo Papun täydelliset kahvihetket näkyvät sosiaalisessa mediassa <<. Papun some-markkinointi on myös ehdolla vuoden keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi!

Facebook on myös Varustelekalle merkittävä kanava liiketoiminnan lähtökohdista ja valinta, joka on tuottanut yritykselle tulosta. >> Lue, mistä on hyvät Facebook-sivut tehty <<.
Facebook sivun nimen vaihtaminen
Kuvan rajaaminen Instagramissa
Facebook asiakaspalvelussa
Facebook-sivun ylläpitäjän muistilista
Ajankohtaiset vinkit some-kanavistamme
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Kilpisenkatu 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp