Copy
Millaisista aineksista rakentuu onnistunut
sosiaalisen median kampanja?
Hei <<Etunimi>>,

Sosiaalinen media on muuttanut markkinoinnin toimintamallia ja se vaatii yrityksiltä jatkuvaa läsnäoloa. Suunnitelmallisen sisällöntuotannon lisäksi lisäksi voit kampanjoinnilla aktivoida nykyisiä seuraajiasi. Rakenna kampanjastasi tarina, joka tuo palveluitasi esiin sosiaaliseen mediaan soveltuvalla sisällöllä: saat innostavan tarinan kautta sitoutuneempia seuraajia, jotka toimivat samalla suosittelijoinasi. Tässä 5 vinkkiä onnistuneen some-kampanjan rakentamiseen:
 1. Tavoitteet: Älä tuijota tykkääjämäärän kasvuun vaan siihen, kuinka voit toteuttaa kohderyhmällesi kiinnostavan kokonaisuuden sosiaalisen median tavoitteiden näkökulmasta.
   
 2. Tarinallisuus: Luo kampanjastasi tarina, jossa tarjontasi tulee esiin uudella ja innostavalla tavalla pelkän arvonnan sijaan. Ja muista tarinan jatkuvuus! Jos some-sisältösi on jo timanttia, voit saada yksinkertaisellakin arvonnalla erinomaisia tuloksia.
   
 3. Osallistaminen: Seuraajasi ovat osa tarinaasi. Tarjoa heille mahdollisuutta osallistua ja vaikuttaa tarinasi muodostumiseen. Kun saat aktivoitua oman kohderyhmäsi, sosiaalinen media tarjoaa välineet suosittelumarkkinointiin.
   
 4. Ainutlaatuisuus: Tarjoa jotain mitä muulta ei saa! Tee palkinnostasi niin ainutlaatuinen, että se houkuttelee osallistujiksi ydinkohderyhmääsi – juuri heitä, joista haluat Facebook-sivusi seuraajiesi ja asiakasrekisterisi koostuvan.
   
 5. Analysoi kampanjan tuloksia ja kehitä: Some tarjoaa harvemmin pikavoittoja. Yksittäinen kampanja tuskin kasvattaa suoraan myyntiäsi yhden yön aikana. Miten hyödynnät kampanjasta saatuja arvokkaita asiakastietoja jatkomarkkinoinnissasi?
Tässä yksi esimerkki toteuttamastamme kokonaisuudesta:

Eturivin Kunkku -kamppis oli menestys!

Jyväskylän kaupunginteatterille haettiin syksyllä Eturivin Kunkkua, joka nauttii teatterielämyksensä kaikilla herkuilla. Kampanja keräsi positiivista näkyvyyttä niin somessa kuin paikallismediassa, jossa seurattiin Eturivin Kunkun valintaa ilman erillisiä tiedottamistoimenpiteitä. Lue täältä, miten saimme aikaan yli 7000 sivuvierailua ainoastaan 120 € mainosbudjetilla ja arvokasta sisältöä some-kanaviin.
Viimeisimmät vinkit digimarkkinointiin blogistamme:

Usean tilin hallinnointi Instagramissa - viime vuoden lopulla testivaiheessa ollut ominaisuus saapuu pian käyttäjille?

Facebookin uudet toiminnallisuudet asiakaspalveluun

Tunnelmia Digital Marketing Festival- tapahtumasta -  ajatuksia brändin ja laskeutumissivujen rakentamisesta.

Tuloksellista markkinointia sosiaalisessa mediassa - mainonta Facebookissa ja Instagramissa.  

Ajankohtaiset vinkit some-kanavistamme
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp