Copy
Osaamisen kehittämisellä kilpailuetua
myyntiin ja markkinointiin!

Hei <<Etunimi>> 

 
Nykyaikaiset markkinoinnin työkalut muuttuvat nopeasti ja henkilökunnan ajantasaisella osaamisella voit saada parhaimman hyödyn käytössä olevista markkinointikanavistasi. Järjestämme keväällä 2017 koulutuksia toimistollamme Gummeruksenkadulla Jyväskylässä. Työmme ollessa suurilta osin verkossa, tahdomme järjestää aikaa myös kohtaamisille ja verkostoitumisille, joten olet myös tervetullut kahvittelemaan ystävänpäivänä ja kevään aikana toimistollemme!

Tule oppimaan, kehittymään, innostumaan ja saamaan ideoita liiketoimintasi kehittämiseen digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta. Suomen 100 v. -juhlavuoden teemalla koulutusten hinta on 100 € / koulutus (+ alv 24 %). Osallistuessasi kolmeen koulutukseen, saat lisäksi henkilökohtaisen 100 minuutin maksuttoman sparrauksen. 
Katso kaikki koulutukset ja ilmoittaudu mukaan!

#Matkailu100 - maksuton 100 h valmennus yhdelle matkailuyritykselle!


Vuodesta 2017 on tulossa upea matkailuvuosi Suomessa. #matkailu100 tavoitteena on kehittää konkreettisella työllä yhden matkailuyrityksen digitaalista markkinointia ja myyntiä yhteistyössä yrityksen kanssa sekä FlowHouse Oy:n asiantuntijoiden toteuttamien toimenpiteiden avulla. Sadan tunnin jälkeen matkailuyrityksellä on tietotaitoa kehittää omaa liiketoimintaansa sekä kasvattaa myyntiään ja tuloksellisuutta digitaalisen markkinoinnin avulla.

Oletko se sinä tai joku muu verkostostasi? Lue lisää ja hae mukaan! >> 

Tervetuloa verkostoitumaan ja keskustelemaan digimarkkinoinnista maksuttomiin kahvitilaisuuksiin


Aamukahvit – verkkopalvelun kehittäminen to 23.3 klo 8.00-9.00

Aamuisen tunnin aikana keskustelemme siitä, mitä kaikkea verkkopalvelun kehittäminen vaatii ja mistä kehittämisen voi aloittaa. Osallistujien omat esimerkit myös tervetulleita! Ilmoitathan tulostasi Annelle ma 22.3 mennessä!

Iltapäiväkahvit – verkkokauppa to 25.4 klo 15.30-16.30

Kahvien lomassa keskustelemme verkkokaupasta. Muun muassa mitä verkkokaupan perustaminen vaatii ja millaisia vaihtoehtoja eri yrityksillä on? Mistä aloittaa ja miten edetä? Ilmoitathan tulostasi Markolle ke 24.4. mennessä.
Ajankohtaiset vinkit some-kanavistamme
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp