Copy
Varmista yrityksellesi paras näkyvyys verkossa ja
ohjaa potentiaaliset asiakkaasi kohti lopullista ostopäätöstä.

Hei <<Etunimi>> ja hyvää alkanutta vuotta 2017!

 
Miten internet on muuttanut ostotottumuksiamme? Joulukuun alussa julkaistiin vuosittain ilmestyvä Tilastokeskuksen Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö -tutkimus 2016. Nettiä käytetään yhä useammin ja sen käyttö yleistyy erityisesti vanhemmissa ikäryhmissä, jotka ovat tutkimuksen mukaan jo aktiivisia netin käyttäjiä. Se on osa arkipäivää ja tietoa haetaan ostopäätöksen tueksi, jopa yli 90 % ostovoimaisesti ikäluokasta (35-54-vuotiaat) on etsinyt tietoa tuotteista ja palveluista verkossa.

Hyödynnätkö digimarkkinoinnin mahdollisuuksia vai hukkaatko potentaalisen asiakkaan jo tiedonhaun alkuvaiheessa kun hän ohjautuu kilpailijan luo verkkosivuston heikon hakukonenäkyvyyden vuoksi?  Lue aiheesta lisää blogistamme. 

Miltä näyttää digitaalinen matkailumarkkinointi vuonna 2017?


Vuodesta 2017 on tulossa upea matkailuvuosi Suomessa. Hype on nyt päällä ja matkailulukujen suunta on ylöspäin. Kysyntään vastaaminen ja kiinnostuksen kohteena pysyminen tarkoittaa sitä, että ketteriä toimenpiteitä, matkailijoiden tuntemusta, kuuntelemista ja auttamista on edelleen lisättävä Suomen juhlavuotena. Kaikkien panosta tarvitaan digitaalisen matkailumarkkinoinnin kehittämisen talkoissa. Lue lisää

Nähdäänkö #Matka2017-messuilla? FlowHousen tiimi on paikalla torstaina ja perjantaina olemme mukana myös Matkailuteknologian minimessuilla. Tule moikkaamaan ja kuulemaan lisää matkailumarkkinoinnin mahdollisuuksista. Jos haluat tavata omaan aikatauluusi sopivana ajankohtana, ota yhteyttä Anneen tai Sannaan. [Matkailuteknologian minimessut, lisätiedot ja ilmoittautuminen: bit.ly/2iVrCrg].


Ota etumatkaa kilpailijoihin ja kehitä digimarkkinoinnin osaamistasi!

Tule oppimaan, kehittymään, innostumaan ja saamaan ideoita liiketoimintasi kehittämiseen digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta. Jyväskylässä järjestettävien käytännönläheisten koulutuksien tavoitteena on auttaa digimarkkinoinnin suunnittelussa, toteuttamisessa ja mittaamisessa, jotta voit saavuttaa haluttuja tuloksia.

Suomi 100 v. -juhlavuoden teemalla koulutusten hinta on 100 € / koulutus (+alv 24 %). 
Katso kaikki koulutukset ja ilmoittaudu mukaan!
Ajankohtaiset vinkit some-kanavistamme
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp