Copy
Kohti uutta vuotta 2018!

Hei <<Etunimi>> vuosi 2017 alkaa siirtyä historiaan!

 
FlowHousessa on tapahtunut vuonna 2017 muutos jos toinenkin. Sanna Virtanen siirtyi uusiin tehtäviin Humap Softwarelle ja Anne Kaakkurinniemi toimii tiimissä mukana Islannista käsin. Yksi lähtee niin toinen tulee tilalle! Tiimi vahvistui toimitusjohtajalla, sekä kahdella uudella työntekijällä. Uusi FlowHouse on kasassa, mutta #sydäntäsomeen on tullut jäädäkseen. Lähdemme kohti uutta vuotta hymyissä suin ja ilolla, koska meillä on etuoikeus työskennellä mahtavien asiakkaiden kanssa!

Jounin joulutervehdys!


FlowHousen - ja itse asiassa koko matkailutoimialan vuosi 2017 on ollut vauhdikas, menestyksekäs ja muutosrikas. FlowHouse on saanut tehdä yhteistyötä lukuisten matkailuyritysten - ja alueiden kanssa matkailumarkkinoinnin ratkaisujen tuottamisen merkeissä. On ollut ilo havaita miten koko matkailutoimialan kasvu on näkynyt positiivisella tavalla asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme toiminnassa. 
 
FlowHouse sai vuoden aikana myös kaksi uutta huippuvahvistusta Eveliina Saarimaan ja Jussi Laurilan liittyessä mukaan matkailumarkkinoinnin tiimiimme. Itse sain myös mahdollisuuden aloittaa yhtiön toimitusjohtajana elokuussa ja matka jo tässä lyhyessä ajassa on ollut erittäin antoisaa aikaa.
 
Tuleva uusi vuosi 2018 tuo myös mukanaan muutoksia ja uutta suuntaa FlowHousen toimintaan. Julkaisemme heti alkuvuodesta uudet verkkosivumme osoitteessa www.flowhouse.fi. Samalla kerromme päivitetystä palvelutarjonnastamme ja siitä miten tulemme toimimaan  matkailumarkkinoinnin mielenkiintoisella kentällä asiakkaidemme parhaaksi. 
 
Lisäksi FlowHouse täyttää pyöreitä. Juuri kun luulit selvinneesi Suomi100 -vuodesta on luvassa FlowHouse 10 -juhlavuosi. Seuraa siis viestintäämme verkkosivuiltamme ja somekanavissa @FlowHouse ja #sydäntäsomeen!
 
Tässä vaiheesssa haluan toivottaa teille kaikille rentouttavaa ja rauhaisaa joulun aikaa sekä parasta mahdollista tulevaa vuotta 2018 koko FlowHouse-tiimin puolesta!

FlowHousen tiimi


FlowHousen tiimi koostuu vuoden 2017 lopussa kuudesta osaajasta, tiimiläisillä on erilaisia vastuu - ja osaamisalueita digitaalisen matkailumarkkinoinnin parissa. Tutustu lisää Floukkareihin verkkosivuilla.

Super-harjoittelijasta tiimiläiseksi!

Eveliina Saarimaa tuo lisää vahvistusta matkailumarkkinoinnin tiimiin! Eveliina valmistui matkailualan restonomiksi syksyllä 2017. Voit lukea Eveliinan ajatuksia matkailumarkkinoinnista blogistamme ja tutustua samalla hänen opinnäytetyöhönsä Digitaalisen markkinoinnin osaamisen kartoitus matkailun alueorganisaatiossa.

FLOWHOUSEN JOULUVINKIT:

 JOUNI: Jouluaatosta enää 171 päivää kunnes World Cup! >>How many days until FIFA 2018<<
 
MARKO: Hyvä kirja pitää kotityöt loitolla. 
 
SALLA: Ole myös offline - läheisille online. Unohda kiire ja suorittaminen. Tärkeintä on tietää missä on villasukat, pyjama, viini ja jääkaappi.
 
MIIKKA: Nauti punaisin poskin lumisesta taikametsästä hiihtäen tai sulata kinkkua perheen pienempien kanssa pomppien ja polskutellen  
 
JUSSI: Tänä vuonna talviset olosuhteet saapuivat jo jouluksi, joten kannattaa ottaa kaikki irti keleistä ulkoilemalla. Välipäivinä onkin mukavasti aikaa testata lahjaksi saatuja uusia luistimia tai suksia.
 
EVELIINA: Vieraile joulun aikaan sukulaisten ja vanhempien luona. Erityisesti vanhemmilta sukulaisilta löytyy paljon monenlaista tietoa elämästä ja vähän kaikesta muustakin - he ovat kuin kävelevä Google. Jaa heidän kanssaan lämmintä joulumieltä niin, ettei ketään jätetä yksin.
 
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website
Email
FlowHouse Oy | www.flowhouse.fi | Gummeruksenkatu 9 b 9 | 40100 Jyväskylä |

Haluamme tarjota ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin hyödyntämiseen. Sähköposti on tullut sinulle, koska olet tilannut oppaamme, osallistunut koulutukseemme tai olemme tehneet yhteistyötä. Jos et kuitenkaan halua viestintäämme, voit poistua listalta alla olevan linkin kautta
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp