Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste ,

Leuk dat je afgelopen vrijdag aanwezig was bij KRACHT on Tour Amsterdam! Mede dankzij jou kijken we terug op een geslaagde dag met een mooie mix aan gemotiveerde en ambitieuze vrouwen. In deze mail hebben we een aantal hoogtepunten van de dag verzameld.
Ruim 300 deals!
Wat KRACHT on Tour uniek maakt zijn de deals waarmee je je kansen kunt vergroten. In Amsterdam hebben we een record bereikt met maar liefst 300 deals! Dus vergeet je niet aan te melden en hiermee ook jouw kansen te vergroten:
Meld je aan voor een deal!
Wat betekent werk voor jou?
Tijdens KRACHT on Tour stonden we ook stil bij de vraag wat werk voor je kan betekenen. De rolmodellen lieten zien dat dit voor iedereen wat anders kan zijn: voor de één is dat de mogelijkheid om je eigen fashion items te kopen en voor de ander een manier om te ontdekken waar je kracht ligt. Wij vroegen aan vijf bezoekers wat werk voor hen betekent.
>> 
Wat betekent werkt voor jou?
 
KRACHT on Tour in beeld
Gedurende de dag zijn er prachtige foto’s gemaakt. Bekijk de foto-album voor een impressie van de dag en om te kijken of je jezelf terugziet!

>> Fotoalbum KRACHT on Tour
Heb jij een profielfoto laten maak voor op je cv en LinkedIn-profiel? Download 'm en pas gelijk je profiel aan!
>> Download jouw profielfoto

Bekijk ook het videoverslag:
KRACHT on Tour Amsterdam 2016

Nisa for Nisa, LAB111, Baking Power en Stichting Camellia bedankt voor de lekkere hapjes!

KRACHT on Tour is een initiatief van Ministerie OCW en Gemeente Amsterdam en wordt georganiseerd door SPE en WOMEN Inc.This email was sent to stefanie@womeninc.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WOMENInc · Hoogte Kadijk 143 F19 · Amsterdam, Noord-Holland 1018 BH · Netherlands