Copy

Mei 2016

Nieuwe vivosmart HR +
ACTIVITY TRACKER MET HARTSLAGMETER AAN DE POLS EN GPS


Het assortiment activity trackers van Garmin wordt nu nog uitgebreid met de introductie van de vivosmart HR+, een model waarin ook een gps-systeem ingewerkt is, dat de behaalde snelheden en de afgelegde afstanden heel nauwkeurig berekent. Andere nieuwe functies zijn de statistieken voor hardlopers en de Garmin Move IQ-functie, die automatisch de beoefende activiteit detecteert. De Garmin Elevate-technologie, die de hartslag 24 uur per dag aan de pols meet, vormt een aanvulling op de systemen die het aantal verbrande calorieën en de krachtinspanningen, het aantal stappen, het aantal treden en de afgelegde afstanden meten. Alle gegevens worden op het duidelijk afleesbare scherm weergegeven. De tracker is waterdicht tot op een diepte van 50 m en is dus ook bestand tegen een douche of baantjes trekken in het zwembad.
 
“Door de unieke en bijzonder royale combinatie van een gps en een hartslagmeter aan de pols enerzijds en de totale waterdichtheid en de bijzonder lange autonomie anderzijds is de vivosmart HR+ de meest polyvalente activity tracker op de markt, die zich bovendien het best aan de levensstijl van zijn drager kan aanpassen”, weet Andrew Silver, de Senior Product Manager Fitness voor de EMEA-regio. “Welke activiteiten u ook uitvoert; de vivosmart HR+ volgt u en motiveert u de hele dag door.”

Dankzij de integratie van het gps-systeem kan de gebruiker heel nauwkeurig de snelheden en afstanden meten tijdens het lopen en kan hij daarvan ook statistieken bekijken. Het toestel biedt bovendien een hele reeks verschillende modi, zoals wandelen/lopen, auto-lap, auto pauze en een virtuele partner. Uiteraard maakt de vivosmart HR+ u er attent op als u weer een persoonlijk record hebt verbroken. De Garmin Elevate hartslagmeter aan de pols meet heel nauwkeurig de intensiteit van uw inspanningen en biedt u op die manier een duidelijk zicht op uw vorderingen. Op basis van die meetgegevens kunt u voor uzelf realistische doelstellingen vastleggen, zoals die door de grootste gezondheidsspecialisten worden aanbevolen.
 
De vivosmart HR+ is uitgerust met de Move IQ-technologie, die niet alleen uw perioden van inactiviteit volgt, maar die ook automatisch de activiteit die u uitvoert, detecteert en herkent – ongeacht of u wandelt, loopt, zwemt, fietst of fitnesst op elliptische machines. Op die manier kunt u nadien op Garmin Connect de gegevens van de gehele dag nog eens bekijken, inclusief de activiteits- en de rustperioden.
 
Dankzij de smart notifications blijft u te allen tijde verbonden met uw vrienden. Bovendien ziet u op de display altijd onmiddellijk wanneer er mail- of sms-berichten, oproepen of berichten op de sociale netwerken zijn binnengelopen en wordt u aan uw afspraken herinnerd (via een compatibele smartphone). Met uw vivosmart HR+ kunt u ook de muziek van uw smartphone bedienen en kunt u deze laatste terugvinden als hij zoekgeraakt is.
De vivosmart HR+ wordt automatisch en de hele dag lang met de gratis Garmin Connect-app gesynchroniseerd. Daarmee wordt u verbonden met een online community, waar sportievelingen hun prestaties en hun slaappatronen kunnen opvolgen, aan challenges met vrienden deelnemen en virtuele medailles veroveren.
Via Garmin Connect krijgt u ook toegang tot geïndividualiseerd advies om uw sportieve doelstellingen te halen en kostbare gezondheidstips van deskundigen. En u wordt ook nog eens hartelijk gefeliciteerd wanneer u uw doelstellingen hebt bereikt.
Als dat nog niet volstaat als motivatie, kunt u uw eigen prestaties ook met die van andere gebruikers vergelijken!
 
De vivosmart HR+ heeft een autonomie van 5 dagen in de horloge- en activity trackingmodus en 8 uur wanneer het gps-systeem aan het werk wordt gezet. De nieuwkomer kost € 216,99 en is verkrijgbaar in het zwart, purper of nachtblauw en met een extra brede zwarte polsband.
 
Download volledig persbericht (doc)
Download volledig persbericht (pdf)
Download high res. beelden (jpg)

Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be
 
Contactpersoon voor de pers :
Gilles Cogneau : +32 (0)495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be
 
 
Over Garmin International Inc.
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
 
Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.
 
©2015 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.