Copy

Februari 2016

Garmin stelt 3 nieuwe producten voor golfers voor
DE APPROACH S20, DE APPROACH G10 EN
DE TRUSWING.

Garmin pakt bij het begin van het nieuwe seizoen met niet minder dan drie nieuwe modellen voor de golfsport uit. Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Van ieder product werd een gedetailleerd perscommuniqué opgesteld, dat u samen met een hele reeks afbeeldingen in hoge resolutie kunt downloaden.

Garmin® Approach™ G10 
Een nieuw compact en gebruiksvriendelijk
golf-gps-systeem

Garmin stelt vandaag zijn Approach G10 voor, een vertegenwoordiger van de nieuwe generatie golf-gps-systemen. Het nieuwe model wordt geleverd met 40.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen en biedt golfspelers een gedetailleerd zicht op de green. Bovendien kunnen ze hiermee manueel de pin verplaatsen afhankelijk van de positie van de dag. 
 
Het perscommuniqué downloaden
De afbeeldingen in hoge resolutie downloaden
 
 
Garmin® Approach™ S20
Geef een nieuwe dimensie aan uw spel  

Garmin onthult ook de Approach S20, zijn nieuwe golfhorloge met exclusieve AutoShot™-functie, waarmee automatisch de slaglocaties en de afgelegde afstand worden gemeten. Deze functie is ideaal om al uw gegevens op de community site Garmin Connect™ op te slaan en te analyseren.  
 

Het perscommuniqué downloaden
De afbeeldingen in hoge resolutie downloaden
 
 
Garmin® TruSwing™ 
Analyseer uw swing

Garmin stelt vandaag de TruSwing voor, zijn eerste swinganalysesensor. Met deze eenvoudige en lichte sensor kunnen golfspelers alle parameters van hun swing meten en hun gegevens rechtstreeks op hun Approach horloge of een compatibel gps-systeem of een compatibele smartphone of tablet bekijken.
 
Het perscommuniqué downloaden
De afbeeldingen in hoge resolutie downloaden
Bekijk de video

Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be
 
Contactpersoon voor de pers :

Gilles Cogneau : +32 (0)495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be
 
 
Over Garmin International Inc.
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
 
Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.
 
©2015 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.