Copy

Januari 2016

Last minute: Garmin behaalt
twee Innovation Awards op CES 2016!

Vívosmart HR activity tracker en Varia radarsysteem voor fietsers vallen in de prijzen!

 


CES 2016 te Las Vegas

NIEUWE PRODUCTEN VAN GARMIN OP HET GROOTSTE HIGHTECH SALON TER WERELD


Voor Garmin, de wereldleider in draagbare gps-navigatie, vormt de nieuwe editie van CES eens te meer de perfecte aanleiding om de buitengewone uitgebreidheid van zijn research en zijn vermogen om de meest innoverende projecten tot een goed einde te brengen, te demonstreren. Slechts weinig merken spelen een hoofdrol in zulke uiteenlopende domeinen. De producten van Garmin vindt u dan ook overal: niet alleen in de auto voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook binnen handbereik van actieve recreanten en zelfs van beoefenaars van extreme sporten.
 
Garmin Drive™: nieuwe rijhulpsystemen in uw gps

Garmin onthult vandaag zijn nieuwe Garmin Drive gps-assortiment. De nieuwe navigatiesystemen kunnen nu nog intuïtiever worden gebruikt, waardoor ze automobilisten nog beter helpen om veiliger en vlotter hun bestemming te bereiken. De nieuwe Garmin Drive productenlijn komt in de plaats van het nüvi-assortiment en bestaat uit vier modellen die duidelijk aantonen dat de gps-systemen van Garmin weer een flinke stap vooruit hebben gezet:
 
          - Garmin Drive™
          - Garmin DriveSmart™
          - Garmin DriveAssist™
          - Garmin DriveLuxe™
 
Garmin Varia Vision:
hightech display die ervoor zorgt dat u uw blik nooit meer van de weg hoeft af te wenden

 
Garmin pakt vandaag uit met het Varia Vision-systeem, een ‘in-sight display’ waarop fietsers relevante gegevens rechtstreeks in hun blikveld kunnen bekijken. Het systeem maakt gebruik van een kleurenscherm dat vóór de bril wordt aangebracht. Het polyvalente montuur kan gemakkelijk op verschillende modellen brillen worden bevestigd, waarna het scherm de belangrijkste gegevens weergeeft die van een compatibel toestel afkomstig zijn. Zo krijgt de fietser naar keuze niet alleen zijn prestatiegegevens te zien, maar ook navigatiegegevens, ‘smart notifications’ en ga zo maar door...
 
Garmin introduceert 3 nieuwe fēnix® 3 Sapphire gps-sporthorloges
  • De fēnix® 3 Sapphire Titanium: een premiumversie met een ring en een band van titanium, die speciaal werd ontworpen voor liefhebbers van de zwaarste sporten. Dit model is ondanks zijn pluimgewicht onverwoestbaar.
  • De fēnix® 3 Sapphire Gray: een versie die kan worden gedragen met een leren of een nylon band die gemakkelijk kan worden omgewisseld en daardoor aan de recentste trends kan worden aangepast.
  • De fēnix® 3 Sapphire HR: een versie waarin Garmin zijn Elevate-technologie voor hartslagmeting aan de pols heeft ingebouwd. Dankzij dit model heeft de gebruiker 24 uren per dag en 7 dagen per week zicht op zijn hartslag en kan hij door middel van de opvolgingsfunctie van de activiteiten zijn vorderingen bekijken ten opzichte van de doelstellingen die hij iedere week vastlegt.
 
Meer informatie over de nieuwe producten vindt u in de bijgevoegde gedetailleerde communiqués.

Download volledig persbericht GARMIN CES Drive (pdf)
Download volledig persbericht GARMIN CES Fenix (pdf)
Download volledig persbericht GARMIN CES Varia Vision (pdf)
 
Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be
 
Contactpersoon voor de pers :

Gilles Cogneau : +32 (0)495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be
 
 
Over Garmin International Inc.
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
 
Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.
 
©2015 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.