Copy

Oktober 2015HOUD JE DIERBAARSTE BEZIT IN DE GATEN MET DE GARMIN BABYCAM™
 

Garmin® lanceert de babyCam- de eerste draadloze videocamera ter wereld voor in de auto die compatibel is met diverse Garmin navigatietoestellen1. Met Garmin rijdt u veilig en kunt u toch een oogje in het zeil houden aangezien de babyCam videobeelden2 draadloos doorstuurt naar uw Garmin navigatietoestel. Tijdens het rijden kunt u als bestuurder de beelden gemakkelijk en comfortabel bekijken, terwijl hetzelfde Garmin navigatietoestel u de weg wijst. De camera is uitgerust met nachtzicht, zodat de beelden van uw kinderen op de achterbank zowel in daglicht als in het donker duidelijk worden weergegeven.
 
"We zijn trots dat we als eerste GPS-producent een combinatie presenteren tussen een videocamera en GPS-navigatietoestellen, zegt Rudy Vander Motte, Product Manager Garmin Belux. "Wanneer je je op de weg begeeft, staat veiligheid voorop. Met de babyCam is het voor een bestuurder niet meer nodig om zich tijdens het rijden om te draaien of langs de kant van de weg te stoppen om te zien of de kinderen op de achterbank van de auto in orde zijn.”


  

     Eenvoudige installatie                         Nachtzicht                          Werkt draadloos                  Hele achterbank


De babyCam is eenvoudig op de hoofdsteun3 van de autostoel te bevestigen, zowel op de voorstoelen als de hoofdsteunen van de achterbank. Dankzij de verstelbare lens van de babyCam kunt u deze op één kind, maar ook op de gehele achterbank richten. Zo kunt u alles gemakkelijk in de gaten houden.
 
Wanneer u aankomt op uw bestemming, herinnert de babyCam u eraan om te kijken of alle passagiers het voertuig verlaten. Deze handige melding verschijnt op het scherm van uw compatibele Garmin navigatietoestel, zodat niemand ongemerkt in de auto zal achterblijven. Een ander voordeel van de koppeling met een Garmin navigatietoestel is de spraakgestuurde bediening. Hiermee schakelt u gemakkelijk tussen het navigatiescherm en de beelden van de babyCam.
 
De babyCam werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) of sluit hem aan op de 12V-voeding. Eenvoudig in gebruik, veilig onderweg en met een kindvriendelijk ontwerp met afgeronde hoeken.
De Garmin babyCam is vanaf eind januari 2016 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €199,-. Garmin navigatietoestellen zijn apart verkrijgbaar.
 
 
 
Opmerking: in sommige rechtsgebieden kan het gebruik van een dergelijk videosysteem wettelijk geregeld of zelfs verboden zijn. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacywetgeving en -rechten in uw land.

1 Ga naar Garmin.com/babyCam voor een lijst met compatibele Garmin navigatietoestellen
2 Binnen 10 meter stuurt de babyCam de videobeelden snoerloos door 
3 Als uw voertuig geen mogelijkheid heeft om de babyCam op de hoofdsteun te monteren, bezoek Garmin.com/babyCam voor extra montage-opties
 
Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be
 
Contactpersoon voor de pers :
Gilles Cogneau : +32 495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be

Download high res. beelden (jpg)
Download volledig persbericht (pdf)
Download volledig persbericht (doc)


Over Garmin International Inc
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.

Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.


©2010 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.