Copy

April 2016

« HeartBeat20K » Actie bij de 20 km door Brussel
GARMIN NODIGT ALLE DEELNEMERS UIT OM TE LOPEN MET HUN HART


Garmin, wereldwijd ontwikkelaar van cardio-GPS hardloophorloges, start een ongeziene liefdadigheidsactie bij de 20km door Brussel 2016. Voor elke loper die zijn deelname in de kijker zet, stort Garmin een bijdrage aan organisaties met een hart : De Keten van de Hoop België en Nos Enfants Cardiaques. Elke loper ontvangt samen met het borstnummer een hartje om tijdens de race te kleven op zijn/haar loopshirt, dat mag na de aankomst gekleefd worden op de gigantische Garmin Wall of Hearts.

Alle details van deze actie : http://heartbeat20k.be/


Afspraak aan de aankomst om de hartjes en bijdrage te tellen !
De meerderheid van de lopers hebben de gewoonte hun hartslag op te volgen tijdens elke trainingssessie. Luisterend naar hun eigen hart, biedt Garmin deze keer ook de mogelijkheid te lopen voor dat van een ander, door twee verenigingen te steunen die hartpatiënten en hun families helpen.

Met de organisatie van de 20 km door Brussel werd overeengekomen stickers in de vorm van een hart uit te delen aan de deelnemers, samen met hun borstnummer.

Bij de aankomst, geeft Garmin afspraak aan alle lopers bij de Wall of Hearts om er hun sticker te komen kleven. Elk gekleefde hart staat voor een bijdrage van 50 eurocent van Garmin ten voordele van de verenigingen, met 10.000€ als streefdoel !

De vereniging "Nos Enfants Cardiaques" is samengesteld uit ouders van kinderen met hartproblemen en leden van het zorgteam van het Universitair Ziekenhuis UCL Sint-Lucas te Brussel. Zij hebben tot doel het welzijn van de kinderen met hartaandoeningen te verbeteren, alsook van hun familie. => http://www.nosenfantscardiaques.be/

De vereniging "Keten van de Hoop België" verzorgt en opereert kinderen die niet kunnen geholpen worden in eigen land omdat er een gebrek is aan technische, menselijke of financiële middelen. Keten van Hoop is actief in Afrika (Benin, Democratische Republiek Congo, Rwanda en Senegal) en in Zuid- Amerika (Nicaragua) en helpt er kinderen die lijden aan zware aandoeningen, onder meer aan hartafwijkingen. => http://www.keten-hoop.be

 
Download volledig persbericht (doc)
Download volledig persbericht (pdf)
Download high res. beelden (jpg)

Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be

Pour plus d'informations, veuillez contacter :
 
Contactpersoon voor de pers :

Gilles Cogneau : +32 (0)495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be
 
 
Over Garmin International Inc.
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
 
Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.
 
©2015 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.