Copy

Oktober 2015

Garmin® introduceert de vivosmart® HR
EEN ACTIVITY TRACKER MET HARTSLAGMETING AAN DE POLS EN SMARTPHONE MELDINGEN


Garmin introduceert de vívosmart HR, een touchscreen activity tracker1 met Elevatepolshartslagtechnologie en een breed scale aan smartphone meldingen. vívosmart HR is uitgerust met een groot, in zonlicht afleesbaar display. Naast het 24/7 monitoren van de hartslag, telt de vívosmart HR ook het aantal trappen dat je neemt en de intensiteit van de activiteit. Wanneer gekoppeld met een compatibele smartphone2 ontvang je meldingen van inkomende oproepen, tekstberichten, emails, agenda-afspraken, social media berichten en kun je de muziek op je smartphone beheren.
 
"Dit is de eerste activity tracker van Garmin met Elevatepolshartslagtechnologie die je hartslag 24/7 bewaakt, feedback geeft over je dagelijkse activiteiten, verbrande calorieën, trainingen en slapenritme," zegt Rudy Vander Motte, Product Manager Garmin Belux. "Het hoge resolutie display van de vívosmart HR is altijd actief, je kunt je vorderingen zien ten opzichte van je fitnessdoelen en je blijft ook nog eens op de hoogte dankzij de smartphone meldingen. Dit alles terwijl je onderweg of sportief bezig bent.
 
De smalle polsband van de vívosmart HR is lichtgewicht en comfortabel, zodat deze de hele dag gedragen kan worden. Deze activity tracker heeft een batterijlevensduur van 5 dagen en is waterbestendig tot 50 meter (5 ATM)3. Je kunt hem dus altijd dragen, zelfs onder de douche.
 
Naast het volgen van je stappen, verbrande calorieën, afstand, hartslag en het weergeven van de tijd, word je nog eens extra beloond voor traplopen dankzij de ingebouwde barometrische hoogtemeter. De vivosmart HR meet ook de intensiteit van de activiteit door middel van Intensity Minuten, zodat je als gebruiker je vorderingen ziet ten opzichte van de wekelijkse doelen aanbevolen door toonaangevende gezondheidsorganisaties, waaronder de American Heart Association en de World Health Organization.
 
Net als zijn voorgangers, herinnert ook de vívosmart HR je eraan wanneer je te lang hebt stilgezeten. Je persoonlijke fitnessdoelen worden afgestemd op je eigen activiteitenniveau om zo gemotiveerd te blijven, gezonde gewoontes te ontwikkelen en gedurende de dag actief te blijven. Als gebruiker kun je zelf je doelen vastleggen met betrekking tot traplopen en de intensiteit van de activiteiten.
 
Ontwikkeld voor de huidige maatschappij waarin iedereen altijd op de hoogte is, zorgt vívosmart HR ervoor dat je door een trilalarm wordt gewaarschuwd wanneer er smartphone meldingen binnenkomen. Vanaf de vívosmart HR kunnen gebruikers ook hun muziek op hun smartphone bedienen.
 
De vívosmart HR synchroniseert automatisch met de recent vernieuwde Garmin Connect™ Mobile App voor iPhone® of Android™, zodat gebruikers onder andere hun voortgang kunnen bekijken, hun slaapritme kunnen evalueren en mee kunnen doen aan uitdagingen. De nieuwe eenvoudig te gebruiken interface van Garmin Connect™ Mobile zorgt voor de dagelijkse informatie en trends gedurende een bepaalde periode en kan tevens worden gekoppeld aan een account van MyFitnessPal. Hiermee vindt een automatische synchronisatie plaats van informatie omtrent calorieën en voedingswaarden, zodat gebruikers hun activiteiten niet alleen kunnen vergelijken met de verbruikte calorieën, maar ook met de resterende calorieën voor die dag (gebaseerd op de gestelde doelen in MyFitnessPal).
 
De vívosmart HR is beschikbaar vanaf begin november in drie kleuren - zwart, imperial paars en nachtblauw met een adviesverkoopprijs van € 149,-.
 
 
1 Ga voor meer informatie naar Garmin.com/ataccuracy
2 Ga naar Garmin.com/BLE voor een lijst met compatibele smartphones
3 Ga voor meer informatie naar Garmin.com/waterrating

Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be

 
Contactpersoon voor de pers :
Gilles Cogneau : +32 495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be

Download high res. beelden (jpg)
Download volledig persbericht (pdf)
Download volledig persbericht (doc)


Over Garmin International Inc
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.

Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.


©2010 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.