Copy

Februari 2016

NIEUW VAN GARMIN:
VIVOFIT 3 EN VIVOACTIVE HR

 

Ons vivo-assortiment wordt voor deze lente met twee nieuwe modellen uitgebreid. Hieronder vindt u een kort overzicht. Van ieder product is ook een gedetailleerd persbericht beschikbaar, dat u kunt downloaden samen met een hele reeks afbeeldingen in hoge resolutie.

Garmin vívofit 3
De nieuwe connected polsband die uw activiteiten van zeer nabij volgt

Garmin kondigt vandaag de introductie aan van de vívofit 3, een activiteiten-tracker die dankzij de Garmin Move IQ-technologie automatisch de activiteiten van de drager detecteert. De nieuwkomer in de vívofit familie herkent daarbij ook de aard van de activiteiten: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, elliptische training… en volgt het ritme van de gebruiker gedurende de hele dag. De vívofit 3 beschikt over een recordautonomie van meer dan een jaar en kan tot op een diepte van 50 meter onder water worden gebruikt. En hij is uiteraard ook geschikt om iedere dag te dragen.
 
Persbericht downloaden
Afbeeldingen in hoge resolutie downloaden


Garmin vívoactive HR

Nieuwe multisport smartwatch met hartslagmeter aan de polsGarmin kondigt vandaag de introductie aan van de vívoactive HR, zijn nieuwe multisport smartwatch waarin voortaan de Garmin Elevate-technologie voor de hartslagmeter aan de pols ingebouwd is. Het nieuwe model verzamelt informatie over de verschillende activiteiten van de drager overdag en ’s nachts en analyseert die gegevens: aantal gezette passen, aantal verbrande calorieën, intensiteit en soort sportactiviteiten, analyse van de slaap… Met deze lichte en ultraplatte multisport smartwatch kunt u heel wat sporten beoefenen en intussen via de Smart Notifications bereikbaar blijven voor al uw vrienden op sociale netwerken. 

Persbericht downloaden
Afbeeldingen in hoge resolutie downloaden

Voor meer informatie over onze producten : www.garmin.be
 
Contactpersoon voor de pers :

Gilles Cogneau : +32 (0)495 23 94 25 / gcogneau@cayenne.be
 
Bij GARMIN Belux
Nicolas Coppens : info@garmin.be
 
 
Over Garmin International Inc.
Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen. Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
 
Opmerking over de toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht bevat aankondigingen met betrekking tot toekomstige acties van Garmin Ltd. en haar onderneming. Alle aankondigingen met betrekking tot de prognoses voor lanceringen en de datums die voorzien zijn voor de beschikbaarheid van de producten van de ondernemingen zijn toekomstgerichte aankondigingen. Die aankondigingen zijn gebaseerd op de huidige prognoses voor het productiebeheer. Het is mogelijk dat de toekomstige omstandigheden en gebeurtenissen die in dit bericht worden aangekondigd, zich niet voordoen. Het is ook mogelijk dat de reële resultaten feitelijk verschillen omwille van bekende of onbekende risicofactoren en onzekerheden die Garmin kunnen beïnvloeden, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de risicofactoren die vermeld zijn in het Beheersrapport op Formulier 10-K voor het jaar dat op 29 december 2007 werd afgesloten en dat door Garmin bij de ‘Securities and Exchange Commission’ werd geregistreerd (bestand nr. 0-31983). Op www.garmin.com/aboutGarmin/invRelations/finReports.html kan een kopie van het Formulier 10-K van Garmin worden gedownload. Er kan geen enkele geldigheid van een toekomstgerichte aankondiging worden gewaarborgd. De toekomstgerichte aankondigingen vormen slechts prognoses op de datum van hun bekendmaking en Garmin is in geen enkel opzicht verplicht om welke update of revisie dan ook van die aankondigingen te publiceren - ongeacht of ze het gevolg zijn van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of eender welke andere reden.
 
©2015 Garmin Ltd. or its subsidiaries. All rights reserved.