Drink een glaasje op het nieuwe jaar

We nodigen je graag uit op de nieuwjaarsdrink van Sensoa Positief. Er is per ongeluk een flyer verspreid met een foute datum vermeld. De receptie gaat door op vrijdag 18 januari. Je bent welkom vanaf 18u op Sensoa (President Building, 5de verdieping). Breng gerust je partner, familie of vrienden mee.
Inschrijving via positief@sensoa.be.

Ik kom mee

Let op: Nieuwe permanentie uren

Vanaf 1 januari 2019 veranderen onze contacturen. Je kan ons vanaf dan bellen op maandag van 13:00 tot 16:00 en donderdag van 18:00 tot 21:00.  Daarnaast blijven we steeds bereikbaar via positief@sensoa.be. 

We blijven ons natuurlijk even hard inzetten voor mensen met hiv en omgeving!

Kom naar de infoavond in Leuven

Het hiv-team van UZ Leuven vertelt je meer over niet meetbaar = niet overdraagbaar. Mensen met hiv delen hun ervaringen. De infoavond is op 29 januari in De Blauwput aan het station in Leuven. We starten met een broodje om 18u.

Schrijf je in

Enquête 50-plussers met hiv


Utopia vraagt 50-plussers wat hun noden zijn omtrent ouder worden met hiv. Ben je ouder dan 50 jaar? Vul dan de anonieme vragenlijst in en werk mee aan het onderzoek. 
Vul nu de vragenlijst in

Weekend aan zee

Van vrijdag 29 tot zondag 31 maart organiseren we een weekend aan zee voor mensen met hiv. Inge leidde de vorige editie in goede banen:

"Het is heel dankbaar om te merken hoe mensen wat onwennig aankomen, stilaan openbloeien en op het einde naar huis keren met vernieuwde energie" 

Lees meer over het lotgenotenweekend

Ontmoet andere mensen met hiv

Copyright © 2019 Sensoa.
Teksten mogen worden overgenomen mits bronvermelding.

Adres:
Sensoa
President Building / Vijfde verdieping
F. Rooseveltplaats 12 bus 7
Antwerpen 2060, België

Gegevens bijwerken | Uitschrijven

Deze nieuwsbrief werd mee mogelijk gemaakt door