Copy
Nieuws van de BAS stichting!
View this email in your browser
Nieuwsbrief juli
 
Deze nieuwsbrief liet even op zich wachten, maar binnen de BAS stichting is weer van alles gaande. Zo hebben we weer een aantal leuke en bijzondere activiteiten achter de rug, maar we zijn ook al weer vooruit aan het kijken wat we kunnen doen om de bekendheid van JDM te blijven verspreiden en geld in te zamelen. Lees hieronder wat er allemaal gebeurt rondom de BAS stichting en bijna onderaan staat nog een bijzonder nieuwtje met betrekking tot onze website.
Overhandiging cheque op 11 april

Eindelijk was het dan zover, het overhandigen van de eerste cheque in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht, bedoeld voor onderzoek naar JDM. 
Voor ons was dit een bijzonder moment omdat we er al langere tijd mee bezig waren. Een klein jaar geleden hadden we door alle acties en donaties een mooi bedrag wat we graag wilden overhandigen. Dit bedrag wilden we graag zonder kosten doneren voor onderzoek, maar door allerlei regels was dit nog niet zo eenvoudig. Er werd door dr. Annet van Royen een mooie manier gevonden om te kunnen schenken zonder dat er veel kosten betaald moesten worden, namelijk via de Stichting Vrienden van het WKZ. Op deze manier hoefde er maar 1% kosten gemaakt te worden in plaats van 10%. Hiervoor dank aan de Vrienden van het WKZ. Lees hier verder voor een verslag en meer foto's van deze dag.


Koningsdag 2014

Op Koningsdag 2014 heeft De BAS Stichting op de goede doelen markt gestaan op het Havenplein in Zierikzee.
In deze kraam lag informatie van de BAS Stichting en uiteraard waren er ook weer de nodige BAS "merchandise" zoals polsbandjes, pennen, mokken en t-shirts te koop. Maar natuurlijk ook de heerlijke cupcakes waren te koop en we hadden een verloting en een grabbelton voor de kinderen. 
 
 
 Door de Ladies Circle werd in Zierikzee een hoge hakken race georganiseerd. 
Hierbij konden mensen voor inschrijfgeld van € 5,-- meelopen voor een goed doel. Dit doel mochten zij zelf kiezen.
Een aantal personen heeft voor de BAS Stichting gelopen en twee hiervan vielen zelfs in de prijzen. Zij kregen een leuk prijzenpakket en het inschrijfgeld werd gedoneerd aan de BAS Stichting. 
Dit leverde de Stichting een mooi bedrag van € 85,-- op.


 
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de BAS stichting via social media. We zijn te volgen via onderstaande knoppen.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
BAS aanwezig bij verschillende evenementen
Op zaterdagavond 31 mei heeft een aantal vrijwilligers van de BAS stichting bardienst gedraaid. Voetbalvereniging S.K.N.W.K. uit Nieuwerkerk vierde een jubileum en zij gunden hun vaste bar vrijwilligers ook een gezellige avond. De vraag aan ons was of wij tijdens het feest de bar wilden bemannen, hiervoor kregen we een mooie vergoeding voor de stichting.
Het was gelukkig geen probleem om hier vrijwilligers voor te vinden en met zijn zessen werd de klus geklaard. 
Niet alleen voor de leden van S.K.N.W.K. was het een geslaagde avond, maar ook voor onze vrijwilligers. 
BAS en de MS Onrust

Dankzij een match op de Beursvloer, mochten vrijwilligers, sponsoren en bestuur van de BAS stichting woensdag 2 juli mee met de kreeftenvaartocht van de rondvaartboot MS Onrust. 
We hebben een mooie tocht over de Oosterschelde gehad waarbij we onderweg een kreeftenvisser aan boord kregen, die vervolgens liet zien hoe de Oosterscheldekreeft wordt gevangen. Nadien kwam hij met 2 kreeften weer aan boord van de MS Onrust en was er gelegenheid om de kreeften te bekijken en vast te houden.

Als bonus zagen we ook nog bruinvissen en een zeehond naast de boot zwemmen. 

Het was een prachtige avond waarbij iedereen genoten heeft, we kunnen een rondvaart met de MS Onrust zeker aanbevelen.

Voor meer foto's van deze mooie tocht, klik je op deze link https://www.flickr.com/photos/101323533@N03/

Alvast voor in de agenda:

2 augustus 2014 Voetbalwedstrijd MZC'11 - Oud-Feijenoord t.b.v. de BAS stichting

6 september 2014 Zumbamarathon t.b.v. de BAS stichting in Den Helder

22 november 2014 Benefietconcert t.b.v. de BAS stichting in Brogum Zierikzee

 
We zijn enorm trots en blij dat vanaf vandaag onze nieuwe website online is. Klik op deze button om de website te bezoeken!


Statiegeld actie AH gaat als een speer!

Onze mooie statiegeldbus staat nog steeds bij de Albert Heijn in Zierikzee en we hebben inmiddels al een totaalbedrag van € 2934,--!!! Iedereen die een bijdrage aan dit fantastische bedrag heeft geleverd enorm bedankt! 

Donateurs van BAS

Zoals veel andere stichtingen is ook de BAS stichting afhankelijk van donaties. Wist u dat u ook donateur kunt worden? Dit is voor elk bedrag mogelijk, u heeft hierin de volledige vrijheid.
Klik gerust op de button hiernaast. U kunt dan op onze website alles rustig lezen over donateur worden.
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2014 De BAS Stichting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp