Copy
View this email in your browser
overhandiging cheque door Huib Smits van MZC'11

Oud-Feijenoord - MZC'11


Zaterdag 2 augustus werd onder prima weersomstandigheden de wedstrijd MZC'11-Oud-Feyenoord gespeeld. De wedstrijd werd gespeeld ter gelegenheid van het afscheid van Barry Hage en het feit dat Ron van Putten 25 jaar materiaalman was. De opbrengst van deze wedstrijd was voor de BAS stichting.
Als afscheid werd Barry Hage van het veld gestuurd met een rode kaart.
Een stukje uit de speech die Barry hield: "Ik ben vereerd dat dit duel in het teken staat van de BAS Stichting. Bas werd 9 jaar. Zat op dezelfde basisschool, voetbalde op hetzelfde sportpark. Had ongetwijfeld dromen die ik ook had. Ik droomde van De Kuip, maar dat is het niet geworden. Wel heb ik me jarenlang druk mogen maken om een spelletje als voetbal". 
Lees het hele artikelOnderzoek naar JDM


Vanuit het Wilhelmina Kinderziekenhuis hebben wij een poster ontvangen met uitleg over het onderzoek "Biomarkers, een nieuwe methode voor het vaststellen van ziekte activiteit bij Juveniele Dermatomyositis". De poster is informatief en zeer duidelijk.
Het onderzoek is mede tot standgekomen dankzij de donatie van de BAS stichting.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Lieve mensen van de BAS Stichting,

Bij deze wilde ik jullie officieel op de hoogte stellen van de toekenning door het Prinses Beatrix Fonds van een onderzoekssubsidie voor het vervolgonderzoek naar de biomarkers bij Juveniele Dermatomyositis (JDM).............................
Bovenstaande tekst komt uit een mail die de BAS stichting heeft ontvangen van het onderzoeksteam naar JDM. Het hele stukje is op onze website te lezen.

Zumbamarathon 


Blij verrast waren we toen we een berichtje kregen uit Den Helder dat daar een zumbamarathon op het strand werd georganiseerd t.b.v. de BAS stichting. De middag werd georganiseerd door Tamara, zelf moeder van een dochter met JDM, Ashley. Samen met twee zumba instructrices heeft zij met de deelnemers € 646,-- bij elkaar gedanst voor de BAS stichting. 
Ashley en haar vriendin hebben er ook aan bijgedragen dat er zo'n mooie opbrengst was, zij verkochten pennen en polsbandjes van de stichting.

Wat staat er op de agenda van de BAS stichting?

 
  • 24 januari 2015 is de BAS stichting één van de twee goede doelen van de spinningmarathon die wordt georganiseerd in Burgh-Haamstede. Wij fietsen uiteraard ook met een team mee
  • 29 januari 2015 verkoopt de BAS stichting lootjes tijdens Goud voor Oud in Burgh-Haamstede
  • 31 januari 2015 verzorgt de BAS stichting de garderobe tijdens Aemstie Alive X

    Bij deze activiteiten kunnen wij nog wel hulp gebruiken, dus heb je tijd?
    Dan vinden we het erg fijn als je wilt helpen, je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan contact@debasstichting.nl
    Als je in ons team mee wil fietsen tijdens de spinningmarathon, is dat uiteraard ook mogelijk!

Nieuwe ambassadeurs voor de BAS stichting


Tijdens de wedstrijd van Oud-Feyenoord tegen MZC'11 heeft Ben Wijnstekers (oud speler van Feijenoord) aangegeven ambassadeur te willen zijn van de BAS stichting. 
En op 31 oktober jl. hebben we in Sittard gesproken met Peter van Vossen (nu trainer van Fortuna Sittard) en ook hij heeft aangegeven ambassadeur te willen zijn van de BAS stichting.
Wij zijn erg blij met deze nieuwe ambassadeurs!

Donatie voor promotiemateriaal


Op wat de 14e verjaardag van Bas* had moeten zijn, kregen we bericht van de Stichting Bevordering Zorg Schouwen-Duiveland dat zij ons verzoek om een bijdrage voor promotiemateriaal hebben gehonoreerd.
Voor het bestellen van promotiemateriaal zoals onder andere rol-up banners, beachvlaggen en vesten voor vrijwilligers kregen we het prachtige bedrag van € 4.250,--
Een mooier verjaardagscadeau hadden we ons niet kunnen wensen en de eerste ontwerpen hebben we afgelopen week ter beoordeling ontvangen.Donatie ontvangen


Voor het afscheid als directeur van een Rabobank vestiging, werd een afscheidsreceptie voor klanten georganiseerd. De directeur heeft op de uitnodiging als cadeautip een donatie voor de BAS stichting vermeld. 
Hieraan is door de gasten zeker goed gehoor gegeven, want wij mochten een prachtig bedrag van € 530,-- ontvangen, waarvoor wij alle betrokkenen enorm bedanken.

 

BAS in Concert


Zaterdag 22 november jl. vond het BAS benefietconcert plaats in Brogum, Zierikzee. De opkomst was wellicht wat minder dan gehoopt, maar het was desondanks toch een geweldig geslaagde en zeker erg gezellige avond, waarbij iedereen het prima naar zijn of haar zin had.
Wij danken dan ook W.A.F. en Kingfisherlive voor hun geweldige optredens. Het was fantastisch dat beide bands als afsluiting van deze avond nog twee nummers gezamenlijk speelde. 
En uiteraard danken we ook Brogum, InterPicture, André van de Kasteele voor de organisatie, Peter Jacobs en alle vrijwilligers die hebben geholpen.

Vrijwilligersavond


Vrijdagavond 12 december vond voor de tweede keer een vrijwilligersavond plaats. Deze keer waren we te gast bij Golfboerderij Molenberg in Burgh-Haamstede. 
Het was een prima verzorgde avond waarbij de vrijwilligers bijgepraat zijn over de stand van zaken binnen de BAS stichting en de plannen voor komend jaar.
De avond werd verder ingevuld met een gezellig hapje en drankje, beschikbaar gesteld door Golfboerderij de Molenberg. Daarnaast werd er een quiz georganiseerd, waar het hilarische prijzen regende. 
Kortom, het was een geslaagde avond.

Kerst Sponsor Actie 2014 van Spie


Donderdag 18 december kregen we in Hoogezand uit handen van Cheyenne Jansma een cheque namens Spie Nederland overhandigd. 
Cheynne heeft zelf JDM en haar vader werkt bij Spie. Werknemers van dit bedrijf mochten voor de Kerst Sponsor Actie zelf goede doelen aanbrengen, en de vader van Cheyenne heeft de BAS stichting voorgedragen voor een donatie.

Op de site van Spie staat hierover het volgende: 
"SPIE Nederland is een gezond bedrijf en we willen ons succes graag samen met anderen delen. We vinden het belangrijk, waar mogelijk, een bijdrage te leveren aan maatschappelijke doelen. Eén keer per jaar, in de kerstperiode, wil SPIE zich vooral richten op persoonlijke motieven van medewerkers om zo goede initiatieven te ondersteunen.
In totaal stelt SPIE Nederland €10.000 ter beschikking dat verdeeld wordt onder 4 regio's. De aanvragen zijn behandeld door een 'Kerst-sponsorcommissie' die bestaat uit mannen en vrouwen uit alle lagen van de organisatie en natuurlijk uit de verschillende regio's.

Wij feliciteren alle winnende inzendingen en hopen dat zij met de bijdrage van SPIE hun goede werk kunnen voortzetten".

Crowdfunding actiepagina


Een van onze vaste sponsoren heeft een crowdfundingsactie op touw gezet, welke in totaal twee weken loopt. Hieronder het bericht wat op dit moment ook op Facebook staat. De titel van dit bericht is de link bij waarbij je op de actiepagina komt:

Crowdfunding is niet alleen voor startende bedrijven, maar ook voor goede doelen.
Laat je niet afschrikken door de betaling in Dollars en trek je creditcard 
Help je mee? Doneer een bedrag wat bij je past.
Copyright © 2014 De BAS Stichting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp