Copy
Seelevel Gallery @ Art at the Warehouse 

Seelevel op Art at the Warehouse 

5 t/m 10 februari 2013 

Fenixloods 1 op Katendrecht
, Rotterdam

Koen Hauser
Koen Hauser, z.t., uit de serie Sculptural Nudes, 2012

Het startschot voor het nieuwe kunstjaar vindt zonder twijfel plaats van 5 t/m 10 februari in Rotterdam met een ongeëvenaarde line-up  van kunstevenementen tijdens de Art Rotterdam Week. Een willekeurige greep uit het overvloedige aanbod: Art Rotterdam, Object Rotterdam, Re: Rotterdam, Ólafur Ólafsson in TENT en last but not least het nieuwe kunstenfestival Art at the Warehouse waar ook Seelevel vertegenwoordigd zal zijn.

Seelevel op Art at the Warehouse
Seelevel presenteert op Art at the Warehouse werk van Ruth van Beek, Koen Hauser, Diana Scherer, Isabelle Wenzel, Doina Kraal, Louise te Poele en Ann PetterssonOp de begane grond vindt de beurs plaats. Op de bovenverdieping van de Fenixloods worden diverse grootse installaties getoond die niet in de kaders van de kunstbeurs passen. Seelevel laat hier een installatie zien van Doina Kraal. 
 
ART at the WAREHOUSE
Art at the Warehouse is het nieuwe kunstenfestival van Rotterdam. In de ruwe omlijsting van de Fenixloods wordt tijdens de Art Rotterdam Week een nieuwe kunstbeurs, expositie en multidisciplinair muziek-, theater-, dans- en kunstenfestival onder één dak georganiseerd. In de Art Rotterdam Week verrast Art at the Warehouse met een vernieuwende totaalbeleving van kunst voor de bezoeker en een warm bad voor de verzamelaar. 

Datum en locatie
De beurs vindt plaats van 5 t/m 10 februari 2013 in Fenixloods 1 op Katendrecht, via de nieuwe Rijnhavenbrug gemakkelijk te voet te bereiken vanaf Art Rotterdam (Cruise Terminal & LP2).  De loods ligt op een prachtige plek aan de Rijnhaven, met een nog onontdekt uitzicht op de stad.  

Wij hebben nog een aantal toegangskaarten over voor Art at the Warehouse. Wilt je in aanmerking komen voor een kaart, mail dan uiterlijk woensdag 30 januari naar caroline@seelevel.nl. Wie het eerst komt.... Graag met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. 

Meer informatie over Art at the Warehouse.  
Meer informatie over de Art Rotterdam Week 2013.

Ruth van Beek
Ruth van Beek, z.t., uit de serie The Levitators, 2012 

Ruth van Beek
Ruth van Beek's collages spelen een bijzonder slim en ingewikkeld spel van verstoppertje met de waarheid van een afbeelding. Het resultaat is een foto van iets dat nooit heeft bestaan. Haar werk behoort tot een nieuwe traditie van collage kunst. Ruth Van Beek is namelijk geen gewone beeldenmaker. Haar werk doet denken aan 2-dimensionale sculpturen. Haar beeldtaal is eenvoudig, subtiel, gecontroleerd van vorm en intiem. En het is begiftigd met een verstorende directheid. De kunstenaar beperkt zich niet tot het creëren van nieuwe betekenissen van oude beelden. Want met elk nieuw werk creëert ze een nieuwe fysieke en tactiele werkelijkheid. Haar stukken gedijen met het leven, het zijn unieke, mutante vormen, elk met zijn eigen papier DNA, elk met zijn eigen plooien en texturen.
 

Doina Kraal
Doina Kraal, z.t., uit de serie Minerals, Elements and other Things, uitgezaagde c prints op polystyreen, 2012 (foto: Gert jan van Rooij)

Doina Kraal
Doina Kraal maakt (site-specific) installaties waarbij zij gebruik maakt van video, fotografie en sculpturen. Met haar installaties creëert Kraal een geheel eigen belevingswereld, herkenbare elementen gaan samen met een ongewone realiteit. Werkelijk en kunstmatig, oud en nieuw en heden en verleden wisselen elkaar af. 

Doina Kraal (1980) studeerde in 2002 af aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, op de afdeling Audio Visueel. Na haar afstuderen volgde Kraal een Master in Fine Art aan het Central Saint Martins College of Art in Londen. Haar werk is onder meer tentoon gesteld in Point Blank Gallery, Johannesburg (2005), Times Square Gallery, New York (2008), Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam (2010), Soledad Senlle Gallery, Amsterdam (2011) en was op diverse andere locaties in Nederland te zien.

In 2012 had zij met de installatie In de Rarekiek een solo bij FOAM. De televisieserie Artmen wijdde een item aan dit bijzondere werk. 

Louise te Poele
Louise te Poele, Zwerm, uit de serie Banquet stillevens, 2012
 

Diana Scherer, Bunch, 2012

Seelevel Gallery
Manon Funcke  & Caroline O'Breen
Parnassusweg 23h 1077DC Amsterdam
Open op afspraak en tijdens tentoonstellingen van don-zat 13.00 - 17.00.
www.seelevel.nl

**********************************************************************************************
Voor meer informatie of beeldmateriaal: Caroline O'Breen 06-47 10 44 84 caroline@seelevel.nl or Manon Funcke 06-23 89 08 18 manon@seelevel.nl


 

Copyright © 2013 Seelevel Gallery, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp