Copy
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.
JANUARI 2021 - JAARGANG 1 - NUMMER 2

SDK gestart

We zijn verheugd te melden dat SDK (Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard) afgelopen dinsdag 26 januari bij ons is gestart. Op dit moment wordt er hard aan een lunchkaart gewerkt. Zodra we straks weer open zijn, kunt u komen genieten van al dat lekkers en de meer dan vriendelijke bediening! Tot die tijd kunt u langskomen voor een heerlijk vers broodje en een goede kop koffie... Take-Away wel te verstaan. Het is verstandig vooraf te bestellen. Op die manier hoeft u niet te wachten en geven we elkaar alle ruimte!
De SDK begeleiders Danny en Nathalie

STAMPPOT DRIVE-THRU

Onze Drive-Thru begint al een aardig begrip te worden in Krimpen. Woensdag 3 februari opent onze Drive-Thru voor de 3e keer! Deze keer is, op veler verzoek, onze huisgemaakte stamppot weer aan de beurt. We gaan voor twee nieuwe 'smaken'. Benieuwd welke dat worden! Volg het allemaal op Facebook en Insta.
U hoeft woensdag 3 februari tussen 16.30 en 19.00 uur alleen maar deze pijlen te volgen... de rest wijst zich vanzelf!

Valentijnsdag


Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Zeker dit jaar een dag om elkaar eens lekker te verwennen. Eetcafé De Crimpenaar helpt u daar graag bij! We hebben dat hele weekend een heerlijke Brunch of Diner 'box' voor u. Vol met heerlijke hapjes.

De Brunch (vanaf 2 personen) bezorgen we op zaterdag of zondag tussen 09.00 en 11.30 uur. Het Diner (vanaf 2 personen) kunt u op zaterdag of zondag afhalen tussen 14.00 en 16.00 of kan worden bezorgd.

U kunt reserveren tot en met woensdag 10 februari... uiteraard kunt u ook een meervoud van 2 reserveren!

SAFE THE DATE


Afgelopen 20 januari hebben wij de actie 'Safe the Date' gelanceerd. Deze actie stond in het teken van onnodige verspilling. Door de huidige situatie kunnen we helaas al ruim 3 maanden geen drankje meer aan jullie serveren. Om te voorkomen dat wij al onze drankjes weg moesten doen door het bereiken van de THT (tenminste houdbaar tot) datum, hebben wij al onze frisdrank tegen inkoopprijs in de verkoop gedaan. En wat een succes! Jullie wisten ons goed te vinden en met jullie hulp is de voorraad inmiddels behoorlijk geslonken! 
En brengen jullie het kratje leeg terug? Dan krijgen jullie een heerlijk broodje naar keuze! :) 

We hebben nog wat Sprite, Fristi, Cola Zero,  Cola Light, Dubbel Fris Framboos en Ice-Tea... wie maakt ons los!
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Eetcafé De Crimpenaar, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Eetcafé De Crimpenaar · Elckerlyc 1 · KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, Zuid-Holland 2922 VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp