Copy
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.
MEI 2021 - JAARGANG 1 - NUMMER 3

DRIVE THRU

Alweer 2 weken geleden hebben wij de straat weer ingericht voor een drive thru. Dit keer hebben wij de samenwerking gezocht met de Texelse Bierbrouwerij. Op het menu stond een heerlijk stoofpotje van kippendijen en Texels Blond bier. Dit werd geserveerd met een heerlijke groente paella. We hebben weer veel mensen mogen voorzien van een heerlijke maaltijd!

TERRAS
 
Afgelopen 28 april was het dan zover! De eerste dag dat het terras open mocht! Na drukke voorbereidingen om al het meubilair op tijd binnen te krijgen, stonden de eerste gasten al om 12.00 uur voor de deur! Heerlijk om na zo’n lange tijd weer gasten te mogen ontvangen! Helaas is het nu echt ‘Hollands Herfstweer’ en staat ons terras weer even droog opgeborgen. Maar... zodra het weer een beetje meezit, ontvangen wij jullie graag op ons terras! 

NIEUW LOGO

Tegelijk met de opening van de terrassen, is ook het logo van Eetcafé De Crimpenaar veranderd! Ons motto is dat wij de ‘Huiskamer van Krimpen’ zijn, en daar hoort ook een passend logo bij. Het nieuwe logo heeft warme kleuren die passen bij de sfeer van een huiskamer. De basis van het logo bestaat uit een huisje, waarbij de punt van het dak wijst naar het midden van het logo, een bord, wat een knipoog is naar onze ligging in het centrum van Krimpen!
(klik op de afbeelding voor meer info!)
Wist je al dat wij elke maand een nieuw broodje van de maand hebben! Ditmaal een heerlijk broodje ‘Dronken Kippetje’. Malse kippendijen gestoofd in Texels blond!

Liever een ander broodje? Kijk naar de ruime keuze op onze website! https://www.eetcafedecrimpenaar.nl/take-away-lunch/

ONS BIER ASSORTIMENT

Afgelopen weken hebben wij veelvuldig overleg gehad met diverse partijen en daaruit hebben wij een keuze gemaakt voor een nieuw bierassortiment. Brand is vanaf heden onze nieuwe pilsener, en verkrijgbaar van de tap. Daarnaast hebben we, ook van de tap, een wisselend seizoensbier van Brand.

Het assortiment wordt compleet gemaakt met een scala aan Texels bieren! Texels staat bekend om zijn troebele, ongefilterde bieren. Dit zorgt voor een verrassend, eigenwijze biersmaak, ideaal voor de echte bierliefhebber!

Op onze nieuwe menukaart, waarover in de volgende nieuwsbrief meer, krijgt u bij ieder gerecht een advies voor het best bijpassende biertje.
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Eetcafé De Crimpenaar, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Eetcafé De Crimpenaar · Elckerlyc 1 · KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, Zuid-Holland 2922 VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp