Copy
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.
JUNI 2021 - JAARGANG 1 - NUMMER 4

WE MOGEN WEER...

We hebben er met elkaar lang, heel lang, op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! Vanaf 5 juni 2021 mogen wij weer 50 gasten tegelijk ontvangen in ons Eetcafé! Wij kijken er naar uit jullie na lange tijd weer te mogen voorzien van ons heerlijke eten! Reserveer snel een plekje voor het te laat is…

Reserveren kan zowel telefonisch (0180 510 544) als per e-mail (info@eetcafedecrimpenaar.nl) .


MENUKAART
 
We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en onze menukaart een flinke metamorfose gegeven! Wij zijn erg blij met het resultaat en zijn zeer benieuwd naar jullie reacties! Onze menukaart is vanaf heden voorzien van aanwezige allergenen en een bieradvies per gerecht!

TERRAS

Na een lange tijd van onstuimig en wisselvallig herfstweer, heeft de zon ons eindelijk gevonden. Komen jullie binnenkort genieten van een heerlijke lunch, een ontspannen borrel, of een welverdiend diner? Wij staan klaar voor jullie... nu al buiten en vanaf 5 juni ook weer binnen!

VERBOUWING

De afgelopen maanden hebben wij, zoals jullie wellicht al gezien hebben bij het afhalen van een maaltijd, niet stilgezeten. We hebben in ons Eetcafé een aantal 'verbouwingen' gedaan. Met kleine stappen wordt 'De huiskamer van Krimpen' steeds meer een huiskamer! Wij zijn erg blij met de huidige resultaten. Kom snel langs om het te bewonderen! :)

VACATURE
Wij zijn op zoek naar een nieuwe ster achter het fornuis! Nu we weer open mogen, zijn wij op zoek naar een (Junior) Sous Chef om ons keukenteam te versterken. Ben of ken jij de nieuwe ster van De Crimpenaar?

Neem snel contact op met Tobias via
info@eetcafedecrimpenaar.nl of bel naar 0180 510 544

REIS OM DE WERELD

Op 12 juni a.s. organiseert de cultuurwerkplaats een wandeling door Krimpen. Een combinatie van muziek en lekker eten staat op het programma. Een leuke manier om Krimpen eens op een andere manier te zien. Reserveer snel een plekje, want vol=vol!
Klik op bovenstaande afbeelding voor verdere info en reservering!
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Eetcafé De Crimpenaar, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Eetcafé De Crimpenaar · Elckerlyc 1 · KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, Zuid-Holland 2922 VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp