Copy
Åben denne e-mail i din browser

Små film med stor effekt

Kampen om kundernes opmærksomhed bliver konstant hårdere i takt med, at virksomheder producerer og udsender stadigt større mængder information.

Derfor vil de virksomheder, som formår at udnytte video i deres kommunikation og markedsføring, distancere konkurrenterne. Video fungerer nemlig ekstremt godt - fx som blikfang og appetitvækker til yderligere information.
Kort videoklip ved Hals Barre Fyr, jeg har lavet som en del af en større opgave for Danske Malermestre. Videoklippet er et godt eksempel på, hvordan din virksomhed kan bruge video i jeres kommunikation og markedsføring
Dette korte videoklip er lavet som en del af en større opgave for Danske Malermestre. Her var jeg i august med et hold malere ved Hals Barre Fyr, for at tage billeder mens de arbejdede på fyret.

Videoklippet er et godt eksempel hvordan din virksomhed kan bruge video i jeres kommunikation og markedsføring. 

Se klippet på bloggen ved at trykke play i billedet herover eller ved at trykke på dette link 

Fik du i øvrigt set?

Billede af videoproduktion med 6 kameraer for NCC
Denne video fra videoproduktionen med hele 6 kameraer, jeg lavede for NCC i sommers.

NCC skulle dokumentere et forsøg, hvor de afprøvede hvordan taget til en silo ville reagere under tryk, som der fx kan opstå under en brand.

Mere om baggrunden for den anderledes og spændende opgave, og hvordan vi løste den tekniske udfordring med 6 kameraer kan du læse her

Det færdige videoklip kan du se her
Skal din virksomhed udfordres på, hvor meget billeder kan gøre for jeres kommunikation og markedsføring? Send os en mail
Hos Fotografhuset rådgiver og hjælper vi virksomheder med at få et professionelt udtryk i deres marketingmateriale. Vi hjælper både som sparringspartner og som udførende fotografer.

Tak fordi du læser med!

Med venlig hilsen

Brian Rasmussen
Følg Fotografhuset på sociale medier og på vores blog
Ønsker du mere inspiration til, hvordan du kan løse dine fotoopgaver, kan du følge os hos Fotografhuset på FacebookTwitter og LinkedIn.

På de sider og på vores blog deler vi løbende tips, nyheder og relevante links, som kan give dig flere idéer til, hvordan du kan få løst virksomhedens fotoopgaver.

Der er direkte links til samtlige sider via ikonerne nedenfor.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Blog
Blog
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2015 Fotografhuset, All rights reserved.


Afmeld dig denne nyhedsmail    opdater din e-mail