Copy
Åben denne e-mail i din browser
Video bare vokser og vokser - så simpelt er det

Du læser om det,

du hører om det,

og ikke mindst, så ser du det selv mere og mere.

Brug lige et øjeblik på at tænke over, om jeg ikke har ret....

Med video følger der dog også både spørgsmål og frustrationer - du kan måske genkende nogle af disse, som jeg oftest møder:
 
 1. Vi kan godt se, at video passer til rigtig mange virksomheders kommunikation og marketing - men hvordan er det, at vi skal kunne bruge det?
   
 2. Vi er ikke kommet i gang med video, fordi det er uoverskueligt - hvad gør vi ift. udstyr og teknik? Hvad med indholdet? Og hvordan får vi størst muligt udbytte af videoen, når den er færdig?
   
 3. Vi har selv lavet en film - det var rigtig fedt og vi var helt oppe at køre over det, men vi fik aldrig rigtig fulgt projektet til dørs og hele processen endte faktisk med at tage rigtig lang tid og fokus fra nogle af de andre vigtige opgaver vi sidder med - hvordan kommer vi videre herfra?
   
 4. Vi har fået lavet en film og vi synes, at det var en stor succes - men nu er det svært for os at komme videre herfra og få bestilt den næste. Vi er i tvivl om, hvad det er for nogle historier, der fremadrettet egner sig til at blive fortalt med video - hvad er det, vi skal lave film af?
På linket herunder kan du klikke dig videre til en artikel fra Dansk Industri, hvor jeg har bidraget med både billeder og video til deres site omkring synlighed.
Så hvad er det, I får ud af, at bruge video i jeres kommunikation og markedsføring?
 • Større synlighed - Den potentielle rækkevidde for video via platforme som Facebook og Youtube er enorm. Hver dag ser 1,2 millioner danskere minimum én video på Youtube og på ugebasis er det tal 1,9 millioner!
   
 • Fastholdelse af målgruppen - I en hverdag hvor flere og flere distraktioner byder sig til, bidrager video til at fastholde din virksomheds målgruppe i længere tid - eksempelvis på sociale medier eller virksomhedens website. Er din video tilstrækkelig god, skaber du et værdifuldt personligt øjeblik, hvor du har din seers fulde opmærksomhed.
   
 • Mere nærvær og personlighed - Video giver dig større mulighed for at gøre din virksomheds kommunikation (både internt og eksternt) mere nærværende og personlig. Du får mulighed for at lade personligheden skinne igennem og kan udtrykke følelser som humor, passion eller seriøsitet på en hel anden måde, end din virksomheds øvrige kommunikation og markedsføring giver mulighed for. Det skaber stærkere relationer og mere tillid.
   
På trods af de åbenlyse fordele, er det stadig svært for mange at få taget ordentlig hul på video - der er simpelthen for mange stopklodser på vejen.

Er du blevet nysgerrig på hvad video kan gøre for jeres kommunikation og markedsføring, eller genkender du nogle af ovenstående spørgsmål og frustrationer ift. at komme godt videre med video, er mit budskab til dig:

Lad os tage dialogen om din virksomheds brug af video i jeres kommunikation og marketing - det koster ikke noget.
Hos Fotografhuset arbejder vi blandt andet med at rådgive og hjælpe virksomheder med at få et professionelt udtryk i deres marketingmateriale. Vi hjælper både som sparringspartner og som udførende fotografer.
Skal din virksomhed udfordres på, hvor meget billeder og video kan gøre for jeres kommunikation og markedsføring? Klik her og send mig en mail
Tak, fordi du læser med!

Med venlig hilsen

Brian Rasmussen
Følg Fotografhuset på sociale medier og på vores blog
Ønsker du mere inspiration til, hvordan du kan løse dine fotoopgaver, kan du følge os hos Fotografhuset på FacebookTwitter og LinkedIn.

På de sider og på vores blog deler vi løbende tips, nyheder og relevante links, som kan give dig flere idéer til, hvordan du kan få løst virksomhedens fotoopgaver.

Der er direkte links til samtlige sider via ikonerne nedenfor.
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Blog
Blog
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2016 Fotografhuset, All rights reserved.


Afmeld dig denne nyhedsmail    opdater din e-mail