Copy
Åben denne e-mail i din browser

Mit livs største billede
"Jeg overnattede på hotel i Silkeborg og dér kørte jeg med en
lillebitte elevator", siger Lone Bidsted, Danova.

Læs hele historien på bloggen

6 gode råd til at tage bedre virksomhedsbilleder

Website, blog, nyhedsmail, annoncer, brochurer, messemateriale og i løbet af de seneste år også Facebook, LinkedIn, Instagram og mange andre - ja, kommunikationsplatforme og markedsføringskanaler er der nok af at tage stilling til.

Alle stiller de krav til det billedmateriale, din virksomhed har til rådighed, for at få maksimal effekt.

Samtidig ved vi godt, hvordan vi selv reagerer på websites, reklamer o.lign., hvor billederne er af dårlig kvalitet eller måske endda stockphotos - de virksomheder fremstår ikke professionelle og bliver hurtigt valgt fra.

Her er 6 gode råd til, hvordan du kan lave bedre billeder i din virksomhed:

1. Billederne skal være skarpe og velbelyst 
Tager du billederne med en smartphone, skal du sørge for, at det du fotograferer er i nærheden af et stort vindue eller foregår udenfor.

2. Sørg for, at der ikke er for rodet i baggrunden af billedet
Det tiltrækker opmærksomheden fra hovedmotivet og billedets udtryk bliver rodet. 

3. Sørg for at billederne er tidssvarende
Billederne skal afspejle de medarbejdere og den virksomhed, som I er i dag. Læg evt. en dato i kalenderen én gang om året, hvor I får taget nye billeder - både profilbilleder og billeder der fortæller nogle af virksomhedens historier. På den måde sikrer I, at jeres billeder altid er opdaterede. 

4. Sørg for, at der er mennesker på billederne
Som modtager, vil vi gerne identificere os med dem, vi ser på billeder. Derfor er det vigtigt, at finde nogle medarbejdere, der gerne vil være med på billederne. Sørg desuden for, at billederne afspejler en naturlig arbejdssituation, så billederne ikke virker opstillede.

5. Få det til at se naturligt ud
Det er ikke nødvendigt, at personerne kigger ind i kameraet. Det vigtige er, at personerne ser ud som om, de godt kan lide at lave det, de gør. (Dette gælder naturligvis ikke profilbilleder)

6. Tag mange billeder
Ofte er det ikke nok bare at tage ét billede. Prøv forskellige steder, baggrunde og vinkler - inde/ude, tæt på/på afstand og oppefra/fra siden osv. Det giver mulighed for at vælge de billeder, der virker bedst til formålet.
Skal din virksomhed udfordres på, hvor meget billeder kan gøre for jeres kommunikation og markedsføring? Send os en mail
Hos Fotografhuset arbejder vi blandt andet med at rådgive og hjælpe virksomheder med at få et professionelt udtryk i deres marketingmateriale. Vi hjælper både som sparringspartner og som udførende fotografer. 
Følg Fotografhuset på sociale medier og på vores blog
Ønsker du mere inspiration til, hvordan du kan løse dine fotoopgaver, kan du følge os hos Fotografhuset på FacebookTwitter og LinkedIn.

På de sider og på vores blog deler vi løbende tips, nyheder og relevante links, som kan give dig flere idéer til, hvordan du kan få løst virksomhedens fotoopgaver.

Der er direkte links til samtlige sider via ikonerne nedenfor.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Blog
Blog
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2015 Fotografhuset, All rights reserved.


Afmeld dig denne nyhedsmail    opdater din e-mail