Copy

Følg os på vores blog på www.fotografhuset.blogspot.dk 

Kontakt os på info@fotografhuset.dk eller ring tlf: 26184272

Kan vi hjælpe jer ?

Igennem de sidste måneder har vi været involveret i mange spændende opgaver. Vi kan nu vise nogle få af de projekter, vi har lavet indtil nu. Har i nye projekter, eller overvejer i at få lavet nyt materiale, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvilke muligheder vi ser. Giv os et kald, en mail, et tweet eller en sms så tager vi den derfra. 

 

Marketings materiale for Middelfart sparekases

I forbindelse med åbningen af deres nye filial i Århus, kontaktede de fotografhuset. Vi lavede billederne foran deres filial i centrum af Århus. Det var vigtigt for dem at det var seriøst, men afslappet på samme tid. 
Ligeledes ville de gerne have at man kunne se deres nye filial i billederne. Kig eventuelt på vores blog for flere eksempler fra opgaven. 

 

Impulse A/S

Vi er glade for at kunne byde Impulse A/S velkommen som ny kunde. I samarbejde med Dixon Design har vi fornøjelsen af at lave billeder, af deres nye standere til briller og solbriller. 

Compas Group Denmark


Til et reklamefremstød i Nordjylland skulle Compas Group Denmark bruge et gruppebilledeaf deres medarbejdere. Der var ikke mulighed for at samle alle i studiet. Vi lavede billedet på deres kontor hvor hvor der lige præcis var plads til at lave et så stort billede. Efter optagelsen blev billedet finpudset, blandt andet blev baggrunden lavet ensfarvet så en passede til den reklame der skulle trykkes.

Copyright © 2013 Fotografhuset, All rights reserved.