Copy
Åben denne e-mail i din browser
Jamen, du er jo bare fotograf - tager du ikke bare billeder?

Det spørgsmål svarer groft sagt til at sige, at en murer bare lægger sten sammen, at en læge bare skærer i mennesker, og at en forfatter bare sætter det ene bogstav efter det andet - det håber jeg hurtigt, vi kan blive enige om, langtfra er dækkende for de professioner.

Men hvad betyder det så, når jeg, som fotograf, fx siger til mine kunder;
  • ”Jeg laver meget mere end billeder”
     
  • ”Jeg bidrager gerne til hele processen - lige fra idé til færdigt produkt”
     
  • "Lad mig være sparringspartner - både på idéen og i løbet af processen"
Jo, det betyder, at der ligger mere arbejde i det gode billede end det splitsekund, hvor fingeren trykker let på udløser-knappen og blitzen går af.

I en nylig opgave for Danmarks Apotekerforening, var det eksempelvis vigtigt for dem, at jeg forstod deres organisation og behov, for at jeg kunne komme med de rigtige input til opgaveløsningen. 

Her spændte mit bidrag til opgaveløsningen således helt fra sparring på et indledende oplæg, over løbende dialog og koordinering til de endelige fotograferinger på forskellige locations.
”Noget af det vigtigste ved Brian er, at han har en god forståelse for de behov, vi har. Alle organisationer er jo forskellige, og vi har hver især nogle særlige behov og nogle særlige hensyn, der skal tages højde for. Med Brian behøver man ikke forklare det to gange - den går rent ind første gang.”
Peter Starup, Danmarks Apotekerforening
Klik på linket herunder for at læse hvorfor Peter Starup fra Danmarks Apotekerforening udtaler sig, som han gør.

Casen om hvordan jeg har hjulpet Danmarks Apotekerforening illustrerer tydeligt, hvad jeg mener, når jeg siger, at det rigtige billede er resultatet af meget andet end blot et tryk på en knap.
Klik her for at læse casen om Danmarks Apotekerforening
Hos Fotografhuset arbejder vi blandt andet med at rådgive og hjælpe virksomheder med at få et professionelt udtryk i deres marketingmateriale. Vi hjælper både som sparringspartner og som udførende fotografer.
Skal din virksomhed udfordres på, hvor meget billeder kan gøre for jeres kommunikation og markedsføring? Send os en mail
Tak, fordi du læser med!

Med venlig hilsen

Brian Rasmussen
Følg Fotografhuset på sociale medier og på vores blog
Ønsker du mere inspiration til, hvordan du kan løse dine fotoopgaver, kan du følge os hos Fotografhuset på FacebookTwitter og LinkedIn.

På de sider og på vores blog deler vi løbende tips, nyheder og relevante links, som kan give dig flere idéer til, hvordan du kan få løst virksomhedens fotoopgaver.

Der er direkte links til samtlige sider via ikonerne nedenfor.
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Blog
Blog
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Copyright © 2016 Fotografhuset, All rights reserved.


Afmeld dig denne nyhedsmail    opdater din e-mail