Copy
WAMP
WAMP Art – minden, ami szép
2012. november 25.
10.00-18.00
Millenáris D csarnok

Karácsonyig minden vasárnap megrendezésre kerül a WAMP design vásár a Millenárison. Minden alkalommal minőségi termékeket kínáló magyar tervezők és gyártók termékei mutatkoznak be, ám hétről-hétre más-más terület képviselői állnak a figyelem fókuszában. A design vásár az adventet megelőző időszakban öt témakör képviselőit vonultatja fel a térben is elkülönülten, de természetesen a jól ismert designer kiállítók is ott lesznek a már megszokott formában.November 25-én a WAMP Art várja az érdeklődőket a Millenáris D csarnokában.

Kortárs képzőművészet másképp!

A WAMP új, kortárs művészet bemutató vásárán kreatív művészeti csoportok és a legjobb hazai kortárs galériák egyaránt részt vesznek. Köztük az Acb Galéria, aki élvonalbeli külföldi művészek budapesti bemutatói mellett Hongkong és Párizs fontos művészeti vásárainak kedvelt és sikeres szereplője. A WAMP vendége lesz a Galeria Neon, az Inda Galéria, a Viltin Galéria, az egyedi és sokszorosított grafikákat kínáló Printa, sőt olyan független csoportok is képviseltetik magukat, mint a Lumen Fotóművészeti Alapítvány vagy a Szövetség 39.
Természetesen erre a megjelenésre mindenki speciális összeállításokkal készül, fiatal, de ismert művészekkel, elsőosztályú alkotók elérhető áru munkáival. A WAMP Art szekciójában festményeket, fotókat, külföldi és hazai művészeti könyveket, albumokat, gyűjthető objekteket találnak az érdeklődők, friss, a Millenáris helyszínéhez illeszkedő, cool, ipari installációkon.

A vásáron 15.00 órakor Winkler Nóra tart tárlatvezetést az érdeklődőknek.
A belépés ingyenes.

Jővő héten WAMP Fashion

Az első alkalommal decemberben jelentkező WAMP Fashion a divatra fókuszál, a magyar tervezők új generációja mutatja be legújabb munkáit. A WAMP nem titkolt szándéka, hogy folyamatosan friss tehetségeket mutasson be a nagyközönségnek. Decemberben a WAMP-on mutatkozik be többek között Tamara Barnoff, a kismamaruhákat kínáló Waiting for You, az Annchi Fashion, a Verkstaden, a Bódis Boglárka és Gajer Emese alapította Elysian. A divatmárkák mellett ott lesz Ternovszky Zita testékszer tervező, az Ékezet Galéria, a táskatervezéssel foglalkozó KAG is. A remekbe szabott öltözékek mellett táskák, cipők, ékszerek és más divatkiegészítők is hangsúlyos szerepet kapnak majd. A szervezők kifejezetten erre az alkalomra exkluzív showroomot alakítanak ki, ahol a legkreatívabb alkotók kapnak bemutatkozási lehetőséget. A divat vásár mellett számos kapcsolódó program is várja a látogatókat. Személyes stílustanácsadás keretében szakképzett stylistok válaszolnak öltözködéssel kapcsolatos kérdésekre, sőt az aktuális trendekbe is beavatnak a designerek kollekcióin keresztül.
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről