Copy
WAMP
WAMP Vintage – minden, ami érték

november 11. 10.00-08.00
Millenáris Fogadó
www.wamp.hu

November elejétől a megszokottnál sűrűbben, minden vasárnap jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP. A jól kiszámítható időzítés mellett új  struktúrával, azon belül vadonatúj szekciókkal is bővül a kínálat, alkalmanként egy-egy területet állítva a figyelem középpontjába.
Különleges pezsgéssel és tárgyakkal csábít a november 11-én sorra kerülő WAMP Vintage, ahol a divatfanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődőket mai szemmel is értéket képviselő felújított bútorok, lámpák, egyedi design tárgyak várják.


Teremts stílust! - vintage divat

Igazi  stíluskavalkáddal vár majd a Szputnyik és a Retrock, a Cydonia Vintage Londonból származó extrém ruhákkal készül, a Katika Vintage a 60-as 70-es évek divatjából nyújt ízelítőt, a Lovebug pedig egyedi válogatású öltözékek mellett néhány különleges használati tárgyat is bemutat  majd. A kínálatot két kalapkészítő is szinesíti Schilling Kolos extrém fejdíszei és Bara Marianne elegáns egyedi és kisszériás darabja letűnt korokat idéznek meg.


Jövő héten WAMP Mini

november 18-án minden, ami gyerek
A szekció kifejezetten a gyerekeket célozza a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig.  November harmadik vasárnapján a téma legjobb hazai képviselői vonulnak fel kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel.  A palettán gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és sok más olyan tárgy is szerepel, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére egyaránt számot tarthat. A vásárláson kívül a WAMP Mini számos családi programot kínál majd: fotózás, különleges kreatív foglalkozások, bábjáték és meseolvasás is várja a legkisebbeket és szüleiket.


Tárgyeset - bútorok, porcelánok, lámpák

Akik az otthonukban látnának szívesen vintage tárgyakat, azok biztosan értékelik majd a Vintage Bazaar shabby, rusztikus és újrahasznosított bútorait, kiegészítőit és az M-LAMP régi tárgyak felhasználásával készülő lámpáit. A hatalmas népszerűségnek örvendő  60-as és 70-es bútorait, és más design remekeit  Lukovics Attila gyűjtő hozza majd el.  A Möbelkunst különleges porcelánokkal, az Alphabetika pedig vintage betűkkel jelentkezik. Az esküvők és más rendezvények specialistája a mimi/events with love egy vintage hangulatú nappalit varázsol a WAMP területére, ahol a vállalkozó kedvűek saját vintage hajkoszorút is készíthetnek.

A WAMP Vintage vásárral egyidőben november 8-11. Art Market a Millenárison!

2011-ben első alkalommal jött létre Közép- és Kelet-Európa nemzetközi kortárs képzőművészeti vásáraként az Art Market Budapest. Az első év sikerei, a tízezer fő feletti látogatottság, a teltházas kiállítási csarnok, az eredmények és szakmai elismerések egyértelművé tették, hogy a művészeti világnak és a széles közönségnek egyaránt igénye van egy ilyen különleges, a régió művészetére összpontosító művészeti találkozóra, amelyet a műértő és a nem szakértő látogatók egyaránt örömmel fogadnak.
Nyitva tartás: csütörtök 10:00-22:00
péntek - szombat- vasárnap 10:00-19:00
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről