Copy
Minden vasárnap Vásárnap!
Karácsonyig minden héten WAMP a Millenárison

 
WAMP Spájz - minden, ami finom
2012. november 4. 10:00-18:00
Millenáris Fogadó
 
November elejétől a megszokottnál sűrűbben, minden vasárnap jelentkezik a WAMP. A jól kiszámítható időzítés mellett új struktúrával, azon belül vadonatúj szekciókkal is bővítjük a kínálatot, alkalmanként egy-egy területet állítva a figyelem középpontjába. Az öt, részben új brand bemutatkozása mellett természetesen a már jól ismert designerek is ott lesznek a megszokott formában, az adott heti vásár elnevezése csupán az új hangsúlyokra utal.
 
Dátumok és hangsúlyos témák:
November 4. WAMP Spájz – minden, ami finom 10.00-18.00
November 11. WAMP Vintage – minden, ami érték 10.00-18.00
November 18. WAMP Mini – minden, ami gyerek 10.00-18.00
November 25. WAMP Art – minden, ami szép 10.00-18.00
December 2. WAMP Fashion – minden, ami divat 10.00-18.00
December 9., 16., 23. WAMP Karácsony – minden, ami ajándék 10.00-18.00

A szekciókat egy rövid videóban is bemutatjuk.  Erre a linkre kattintva nézhetitek meg!
WAMP Spájz –Töltődj fel az ősz színeivel!
A hónap első WAMP vásárán, november 4-én nem csupán a jól ismert designerek várnak Rád, de ismét itt a lehetőség, hogy feltöltsd a spájzodat télire a WAMP Spájz kínálatából. Az egyedi tervezésű termékek mellett igazi őszi, téli csemegék, számos hagyományos és szokatlan finomság várja a vásárlókat öt szekcióban.
A Dunszt lekvárokat, szörpöket és savanyúságokat kínál.  Az Állati szekció hústermékekkel, és különféle sajtokkal, az Édes süteményekkel és csokoládékkal csábít. A Friss szekcióban zöldség- és, gyümölcslevek lesznek kaphatók. A Szalonspicc polcain kézműves sör, borok, pálinka és koktélok kapnak helyet. És végül, de nem utolsó sorban a Vegyespolcon kávék, teák, fűszerek, olajok ecetek kelletik majd magukat.

Kóstolók a Spájzon

A vásáron természetesen nem csak a spájzodat, de a hasadat is megtömheted, számos kiállító őszi specialitásokkal vesz részt - forró levesek, melegszendvicsek, melengető sütemények várják az éhes vendégeket.

Minket elkápráztatnak az ősz színei, ezért a szekciók mellett kialakított kóstolópontokon az ősz színei szerint rendezve lesznek megízlelhetők a WAMP Spájz csemegéi. Az édes és sós  színkombinációkat a Deli és Wichmann Anna álmodják meg a WAMP Spájz kínálatából.

A La Praline macaronok és egyéb cukrászkészítmények mellett a sütőből azonnal a helyszínre érkező még meleg kenyerekkel és baguette-tel várja a vásárlókat.

Előzetes a jövő vasárnapi WAMP Vintage-ról
Különleges pezsgéssel és tárgyakkal csábít a november 11-én sorra kerülő WAMP Vintage, ahol a divatfanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődőket mai szemmel is értéket képviselő felújított bútorok, lámpák, egyedi design tárgyak várják. Ezen kívül régi képeslapok, plakátok, ma is működő örök életű bakelit lemezek, órák, izgalmas játékok színesítik a kínálatot.
WAMP a Facebookon | továbbítsd egy barátodnak 
Copyright © 2012 WAMP : : Vásárnap Kft., All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
 leiratkozás a hirlevélről